Toni Dragar s svojo listo LTD v štirih letih izpolnil 91% (v celoti ali delno) obljubljenega volilnega programa           

Toni Dragar, aktualni župan, je svojo listo LTD – Toni Dragar – Listo za vse generacije osnoval leta 2010, potem ko je že leta 2006 zmagal na županskih volitvah. LTD je danes v Domžalah tako že poznana stranka in v času, ko novi obrazi obljubljajo veliko, mi stavimo na preudarnost, tradicijo, domačnost, zavzetost in predvsem na naše bogate izkušnje. Z novimi idejami se podajamo na novembrske volitve in v sredo, 10. oktobra, smo vložili listo 31 kandidatov za občinski svet in predlog županskega kandidata, našega Tonija Dragarja.

Že na lokalne volitve 2014 smo se podali z bogatim volilnim programom, ki ni obljubljal praznih, visokih besed, temveč konkretne rešitve. Nismo obljubili »boljših pogojev za otroke«, temveč konkretne rešitve v šolah, za katere smo vedeli, da se soočajo s problemi. Obljubili smo prizidek v Ihanu, Preserjah pri Radomljah in v Domžalah. Obljubo smo izpolnili. Veliki prizidek POŠ Ihan, skupaj z igriščem in splošno telovadnico smo odprli 2017, novi prizidek z razširjeno kuhinjo v Preserjah pri Radomljah smo odprli spomladi 2018. Stiska s prostorom na OŠ Domžale, se je rešila s prizidkom POŠ Ihan, hkrati pa je občinski svet že sprejel NRP za preureditev jedilnice na OŠ Domžale in OŠ Rodica.

Zgoraj omenjeni ukrepi so zgolj primeri, več o realizaciji vseh ukrepov pa si lahko preberete na naši spletni strani. Volilni program smo takrat razdelili na 11 področij in podrobneje na posebne ukrepe. Največji napredek je bil vsekakor zaznan na področju športa, protipoplavnih ukrepov, občanov s posebnimi potrebami, otrok in mladih, pohvalimo se lahko tudi s prejetim priznanjem Mladim prijazna občina. Visok niso se je ohranjal na področju zdravja, komunalnih storitev, investicij v cestno infrastrukturo in področje kulture. Velik korak na področju gospodarstva predstavlja sprejeti OPN, ki bo olajšal birokracijo v prihodnosti. Zavedamo se, da se bo v prihodnjem mandatu potrebno bolj posvetiti področju starejših.

LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije se z novimi idejami podaja na novembrske lokalne volitve.

Dolga leta smo poslušali, »v Domžalah se nič ne dogaja« – in verjamemo, da sedaj tega nihče ne more več trditi. Gostili smo največja aktualna imena slovenske glasbe (Siddharta, Big Foot Mama, Vlado Kreslin, Challe Salle, Nipke, Trkaj …), športnih dogodkov je vsako leto več, prav tako se je razširil program Kina v parku, da ne govorimo o izjemno bogatem programu Letnega gledališča na Studencu. Zahvala za tako bogato dogajanje gre tako zaposlenim na občinski upravi, kot v Kulturnem domu Franca Bernika, JSKD Domžale in mnogim pripravljenim posameznikom, ki v okviru društev aktivno ustvarjajo boljše pogoje za življenje v naši občini. Kar lahko naredi župan, je predvsem posluša nove ideje in ustvarja pogoje za delo drugih. Certifikati, s katerimi se lahko Občina Domžale pohvali, tako pričajo, da so pogoji na vseh področjih res dobri – za mlade, za zdravje, tudi zadovoljstvo občanov z življenjem v občini (po podatkih iz leta 2016 smo bili na tretjem mestu v Sloveniji) in po zadnji raziskavi, ki je kakovost življenja v naši občini uvrstila na 11. mesto in na prvo mesto v občinah z več kot 30.000 prebivalci.

Ker verjamemo, da smo lahko še boljši in ker imamo še mnoge nove ideje, smo se odločili ponovno kandidirati. Vabimo vas, da nas spremljate na naši spletni strani in FB profilu, kjer bomo v prihodnosti predstavili nov volilni program, posameznike naše liste in vas obveščali o aktualnem dogajanju. Najlepša hvala za zaupanje v preteklih letih in upamo, da nas ponovno podprete. SKUPAJ Z VAMI NAPREJ.

Naročnik oglasa: LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije

Tagi