Lokalne volitve 2022: Aktivno spremljanje volilne kampanjo z domžalcem

20. novembra 2022, bodo potekale redne lokalne volitve, ko bomo po vsej Sloveniji volili župane, člane občinskih svetov, člane četrtnih oziroma krajevnih skupnosti. Vse v povezavi z lokalnimi volitvami v občinah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin, boste lahko spremljali tudi na našem portalu, saj smo v ta namen odprli posebno podstran domzalec.si/lokalne-volitve-2022.

S klikom na izbrano občino ali s klikom na občinski grb izbrane občine v posebnem zemljevidu, si lahko ogledate vse informacije o posamezni občini, predstavitve kandidatov za župane, stranke in liste za občinske svete ter si preberete tudi aktualne novice v povezavi z volitvami v izbrani občini.

Vsi kandidati, stranke in liste, ki bodo kandidirali na letošnjih lokalnih volitvah, imajo v okviru uredniških pravil spletnega portala domžalec.si možnost predstavitve z različnimi novinarskimi prispevki ter oglasnimi pasicami. Prav tako pripravljamo soočenja. Za kandidate iz občine Domžale je že predviden termin soočenja, ki bo 15. 11. 2022, ob 18. uri v Kulturnem domu Groblje. Soočenje pa bomo v neposrednem prenosu v živo predvajali tudi na našem portalu.

Našo novo podstran LOKALNE VOLITVE ’22 najdete s klikom na logotip VOLITVE `22, ki smo ga namestili tik ob logotipu Domžalca.

Lepo vabljeni k spremljanju našega portala in pa tudi naše podstrani domzalec.si/lokalne-volitve-2022. Prepričani smo, da bo vaša odločitev komu boste namenili svoj glas veliko lažja.

Lokalne volitve 2022 na našem portalu

Volitve `22 na mobilni verziji

Tagi