Kamal Izidor Shaker: »Hvala za vašo udeležbo na volitvah. Hvala za vaš glas!«

“HVALA vsem in vsakomur posebej za izraženo podporo, za vaš glas (nabrali smo jih okoli 1440) in vse prijetne besede spodbude pred in po volitvah, skratka takrat, ko najbolj jih potrebuješ.

Biti poslanec Državnega zbora je prav posebna čast, privilegij in odgovornost, ki terja celega človeka. Moje poslanstvo je bilo v prvi vrsti namenjeno ljudem, vam, ki ste me poslali, da vas zastopam in menim, da sem to počel dobro in v skladu s svojimi najboljšimi nameni. Ob izvolitvi 2014 pa mi je bila dana odgovornost predsednika Odbora za zadeve EU, ki sem jo opravljal 4 leta ter zastopal in predstavljal DZ na mnogih mednarodnih dogodkih, srečanjih. Zastopanje stališč Slovenije na mednarodnem parketu ni najlažja naloga, pa vendar, če verjameš, da je Slovenija najboljša država na svetu, potem gre vse skupaj kot po maslu.
Odločitve, ki se v DZ sprejemajo niso enostavne zato je potrebno kdaj pa kdaj iti preko sebe za višje dobro. Pa vendar menim, da sem, kljub temu, ostal zvest sam sebi, vam volivkam in volivcem, ki ste mi zaupali to odgovorno nalogo. Moje delovanje je bilo, kot celo življenje, povezovalno, razumno in skladno z zdravo kmečko pametjo. Menim, da se pustil svoj pečat pri mnogih, ki ste mi, tako ali drugače stali ob strani in tudi vi ste ga pri meni. Ljudje s katerimi sem delal; strokovni sodelavci, kolegice in kolegi, sodelavke in sodelavci v DZ in drugje, tudi vam hvala za podporo pri mojem delu in super sodelovanju. Brez vas ne bi šlo. Verjamem, da se še kje srečamo.

Izkušnja je neprecenljiva in zato se vam na tem mestu še enkrat zahvaljujem za zaupanje. V tem poskusu žal ni uspelo ampak, ko se zaprejo ena vrata, se vedno odprejo druga skozi katera je potrebno stopiti.

Nekdo, ki me spremlja že celo življenje in mi veliko pomeni mi je včeraj napisal: “Vem, da še nisi zadnje rekel v politiki.”

Zatorej, hvala vsem še enkrat. Da vas imam rad, itak veste. Se srečamo v Domžalah. SREČNO SLOVENIJA!”

Kamal Izidor Shaker

 

Komentarji uporabnikov
Tagi