Domžale zmorejo več – Socialni demokrati razumemo izzive trenutnega časa

Socialni demokrati smo pripravili realen in uresničljiv program za nov razvojni preboj. Naš cilj so inovativne, vključujoče in predvsem bolj drzne spremembe. Naša ekipa razume izzive prihajajočega časa in pomen dobrih povezav s ključnimi odločevalci v državi. Socialni demokrati, kot tradicionalna stranka to lahko zagotovimo.

Energetska kriza nas sili, da postavimo nov fokus. Nujna bo hitra in učinkovita energetska prenova tako javnih objektov, športne infrastrukture kot pomoč pri zagotavljanju energetske učinkovitosti zasebnih domov. Poudarjena bo trajnostna mobilnost in digitalizacija storitev, za boljšo povezanost z občani. Za to bo ključno uspešno črpanje evropskih sredstev iz programov, ki so na voljo.

Namesto, da ostajamo mesto zamujenih priložnosti, bomo Domžale vrnili med najbolj razvite in podjetjem in obrtnikom prijazno občino, ki se hitro odziva na spremenjene okoliščine.

Socialni demokrati razumemo izzive trenutnega časa, delovali bomo povezovalno in prisluhnili vsakemu z dobro idejo ali projektom in ga v občinskem svetu tudi podprli.

Za SD glasujete tako, da na obkrožite pod zaporedno številko 6, Socialni demokrati – SD.

Naročnik oglasa: Socialni demokrati

 

Tagi