Z Domžalcem do večje prepoznavnosti

Last minute ponudba za podjetnike

Stric Google nam sporoča, da tudi v teh vročih poletnih dneh, ostaja branost na Domžalcu visoka. V senčki, v hribih, na morju, vikendu ali v službi, obiskovalci portala z velikim zanimanjem spremljajo aktualno dogajanje in večkrat dnevno prebirajo novice na najbolj branem regijskem mediju v Domžalah in širši okolici. Lani poleti nas je mesečno obiskalo več kot 65.000 uporabnikov, ki so pregledali približno 350.000 strani vsebin, letos pa bodo te številke še višje.

Navkljub poletni vročini in dopustom, ostaja ekipa Domžalca v preži za novicami. Tudi v poletnih mesecih želimo obiskovalcem v branje ponuditi ažurne informacije o dogajanju in življenju v regiji, ki jo pokrivamo. Z zanimanjem pa nas spremljajo in prebirajo tudi od drugod.

Predstavite se bralcem Domžalca tudi vi

Ste začeli novo dejavnost? Organizirate pomemben dogodek in želite nanj povabiti tudi obiskovalce portala Domžalec.si? Ste se preselili na novo lokacijo? Morebiti širite ekipo? Imate  atraktivne prodajne akcije? Si želite večje izpostavljenosti v lokalni skupnosti in tudi širše? Veliko je razlogov, zakaj bi se predstavili in mi vam lahko pri tem pomagamo.

V poletnih mesecih smo za podjetnike pripravili še posebej ugodne poletne oglaševalske pakete, zato ne zamudite priložnosti, da se tudi vi predstavite bralcem in obiskovalcem portala www.domzalec.si. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali. S pisanjem besedil in oblikovanjem kreativ (pasic oz. bannerjev, kuponov ugodnosti, objav za družabna omrežja). Izdelamo vam tudi časovni in vsebinski media plan. Aktualna Poletna ponudba velja samo do 31.8.2022.

OPOMBA: Pakete Opazni, Družabni in Popularni je možno plačati v 2 obrokih. Ponudba velja le v mesecu juliju in avgustu.

Kaj vključujejo poletni paketi?

  • PRISOTNI (90€ + DDV): objavo PR prispevka
  • OPAZNI (240€ + DDV): 2 objavi PR prispevkov, 42.000 prikazov pasice 300x250px
  • DRUŽABNI (290€ + DDV): 10 objav na družabnih omrežjih, 2-mesečno sponzorstvo e-novičnika + paket PRISOTNI
  • POPULARNI (390€ + DDV): 2 objavi PR prispevkov, 42.000 prikazov billboard pasice 970x250px, 42.000 prikazov celostranske mobilne pasice + paket DRUŽABNI
Vsem povpraševanjem in rezervacijam, ki bodo prispele v uredništvo do vključno 29.8.2022, bomo izdali vavčer v višini 50 €, ki ga lahko izkoristite do konca letošnjega leta.

Za več informacij nam pišite na: oglasevanje@domzalec.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaš Domžalec

 

Tagi