Vse poti lokalnih pridelovalcev vodijo v Gostilno Zajc v Mali Loki

Dostava na dom!

V 40 let stari gostilni zadnjih sedem let nova mlada ekipa ustvarja domače jedi na sodobni način za njihove prijetne goste. Iz centra Domžal so oddaljeni dobrih 5 minut vožnje, pa vendar priročno skriti v središču lokalnih pridelovalcev.

Tako se v njihovi kuhinji srečajo moka iz vaškega mlina, ki jo vsak dan spremenijo v odličen domač kruh, sveža solata in krompir s sosednje njive, ter še marsikatera sezonska zelenjava, ki odlično dopolnjujejo njihove krožnike. Okuse lepo zaokrožijo dišavnice, ki jih gojijo v njihovi visoki gredi. Grčarjeva ribogojnica jih oskrbuje s svežimi postrvmi, pozimi pa se veselijo krepkih jedi, kot so krvavice in pečenice, ki jih za njih pripravlja njihov izbrani mesar. Sosedove kokoške jim nesejo jajca proste reje za njihove domače sladice, sadovi njihovih jablan pa so stisnjeni v 100% naravni jabolčni sok. Seveda je v njihovi ponudbi tudi pester izbor piv iz lokalne mikro pivovarne!

Poleg osnovnega jedilnega lista, skušamo z dodatno ponudbo čim bolj izkoristiti sezonske sestavine, tako da je tudi dnevna ponudb malic in kosil temu prilagojena.

V Gostilni Zajc se trudijo, da je večina stvari narejena v njihovi gostilnici od začetka do konca in to tudi ročno. Naj naštejemo le nekaj stvari, kot je dnevno svež kruh, domači njoki in štruklji(sirovi, pehtranovi, ajdovi …), testo za pice, sezamove bombice za njihove petkove burgerje, hišne paštetke, domači ocvirki in tudi vse sladice, tako kot tudi odlično Zajc kremna rezina.

Dostava hrane in pijače na dom

Glede na trenutne razmere so njihovo ponudbo prilagodili in dodali storitev dostave hrane in pijače. Od ponedeljka do petka gostom nudijo 5 vrst malic, ki jih dnevno spreminjajo, sobota in nedelja pa sta rezervirani za vikend kosila. Vsak dan pa je na voljo tudi pestra ponudba iz jedilnega lista.

Domače torte za vse priložnosti 

Pripravljajo tudi domače torte, njihov seznam pa se sezonsko nekoliko spreminja in sproti tudi dopolnjuje, vsakič ko prejmejo nov navdih. Poudarek dajejo na sveže naravne sestavine in nikoli ne dodajajo nepotrebnih arom, barvil ali ojačevalcev okusov.

Uporabljajo sezonsko sadje, nekatera kar z njihovih dreves, biskviti vsebujejo izključno jajca proste reje, torta pa je lahko tudi brez glutena.

Tenis

Ponujajo dve zunanji teniški igrišči z možnostjo večernega igranja pod reflektorji. Poleg igrišč je na voljo tudi ženska in moška garderoba s tuši in straniščem. Predvidena sezona igranja je od konca aprila do oktobra oz. glede na vremenske razmere. Igranje je možno v času obratovanja gostilne.

Catering

Potrebujete pogostitev na vaši izbrani lokaciji za poslovni dogodek, poroko ali zabavo za večjo družbo? Za vas pripravijo pogostitev po vaši izbiri, z možnostjo priprave hladnih, toplih jedi ali domačih sladic, poskrbijo pa tudi za žejo.

Ponujajo:

  • pogostitev za poslovne dogodke (odmor za kavo, kosila, kanapeji, prigrizki, domače sladice, pecivo)
  • pogostitev za poroke
  • pogostitev za zaključeno družbo
  • najem gostinskega inventarja

Trenutni/PRILAGOJENI delovni čas:

  • ponedeljek – petek: 10:00 do 17.00
  • sobota in nedelja: 12:00 do 16:00

Telefon: 01/56 26 141
E-naslov: info@gostilnazajc.si
Spletna stran www.gostilnazajc.si
Facebook povezava: @gostzajc
Instagram povezava: @gostilnazajc

 

 

Naročnik oglasa: Gostilna Zajc

Tagi