Vse kar je dobro za oči najdete v Optiki Vallis, ki se nahaja v novem trgovskem centru Arkadia na Viru

Ljudi vedno najprej prepoznamo preko obraza, zato so očala, ki jih izberete pomemben del vaše podobe, odsev vašega izgleda. Na Viru pri Domžalah je svoja vrata odprl nov trgovski center Arkadia, v katerem se na 10.000 kvadratnih metrih površine nahaja 12 trgovin, med njimi tudi Optika Vallis, očesni center. Gre za družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno že 35 let, specializirani pa so za izdelavo korekcijskih očal po naročilu ter sončnih očal in športnih očal s korekcijo. Odlikuje jih strokovna usposobljenost, saj se držijo pravila, da je stranka pri njih vedno na prvem mestu.

V novem trgovskem centru Arkadia bo svojo ponudbo korekcijskih očal, sončnih očal s korekcijo, športnih očal s korekcijo, kontaktne leče z vsem priborom za vzdrževanje, nudila tudi Optika Vallis, očesni center, ki je v Domžalah in v Kamniku prisotna že 35 let. V moderno opremljeni in založeni poslovalnici v trgovskem centru Arkadia na Viru pri Domžalah, vam nudijo bogato in raznovrstno ponudbo korekcijskih kot tudi sončnih očal. Ponujajo tudi izbiro cenovno ugodnejših blagovnih znamk, ki pa po kvaliteti ne zaostajajo dosti za dražjimi modeli.

Ob odprtju nove poslovalnice v trgovskem centru Arkadia, so v Optiki Vallis, očesnem centru, pripravili posebno akcijo in sicer vam ob nakupu očal nad 100 €, priznajo 50 € popusta! Popust velja do 30. novembra 2016.

Okulistični pregledi
V njihovi poslovalnici se nahaja tudi ambulanta, v kateri opravljajo okulistične preglede, ki jih opravlja priznani oftamolog dr. Brane Vrlič. Visoko usposobljeno osebje vam bo ob vašem obisku prisluhnilo in s svojimi nasveti pomagalo izbrati optimalne pripomočke za vaš vid. Kvaliteta vašega vida je za njih najboj pomembnejša, zato se vsaki stranki popolnoma posvetijo in ji prisluhnejo. Stremijo tudi k cilju, da bodo izbrana očala ustrezala tehničnim, estetskim in anatomskim merilom.

Očesni meritveni sistem Visioffice – nova dimenzija v personalizaciji
V poslovalnici se nahaja tudi prvi dinamičen 3D očesni meritveni sistem – Visioffice, ki vam omogoča pridobitev vsakega mogočega parametra z ekstremno natančnostjo, potrebnega za katerokoli steklo. Skozi njegov visokotehnološki vmesnik vam Visioffice programska oprema omogoča demonstriranje vašega strokovnega znanja prakse, zahvaljujoč personaliziranim simulacijam in interaktivnim animacijam. Visioffice vam ponuja veliko prednosti: Hitre in natančne meritve, multi-funkcionalen in visokotehnološki sistem, enostavne in standardizirane meritve, dinamičen 3D očesni meritveni sistem, interaktivno podporo pripravljanju stekel in najboljšo povezljivost.

Korekcijska stekla
Ker si vaše oči zaslužijo najboljše, vam v njihovi optiki prav tako ponujajo najboljša korekcijska stekla za vaše oči, vseh svetovno znanih proizvajalcev: Essilor, Zeiss, Alcom, Hoya, itd. Prav tako njihov strokovno usposobljen kader s 35 letno tradicijo nudi kvalitetno ter natančno izdelavo korekcijskih očal. Veliko natančnost pri izdelavi očal jim omogoča uporaba stroja za izjemno natančno obdelavo stekla Briot.

Sončna očala
Sončna očala niso le modni dodatek, ampak nas morajo ščititi pred UV žarki in ostalimi sevanji. Izpostavljenost UV žarkom lahko trajno poškoduje oči, zato je izbira kakovostnih sončnih očal skupaj s strokovnjakom velikega pomena.

V Optiki Vallis, očesnem centru, vam bodo znali prisluhniti in vam svetovati, da boste dobili od sončnih očal največ, kar vam lahko ponudijo glede na življenjski stil. Vsako leto svojim strankam ponujajo nove modele, ki sledijo modnim smernicam. Na voljo imajo številna očala priznanih blagovnih znamk najrazličnejših modelov. Izbirate lahko med znamkami RayBan, Police, Adidas, D&G, Carrera in drugimi.

Naredijo vam tudi sončna očala z dioptrijo za daljavo, bližino ali kot progresivna očala. Nudijo tudi polarizirana očala, kar pomeni, da očalno steklo ne prepušča moteče bleščeče svetlobe, ki se odbija od površine.

Vsa očala v Optiki Vallis, očesnem centru imajo 100 odstotno UVA in UVB zaščito!

Kontaktne leče in tekočine
Optika Vallis, očesni center, nudi veliko izbiro mehkih, poltrdih in trdih kontaktnih leč in tekočin priznanih proizvajalcev: TopVue, Alcon, Carl Zeiss, Johnson&Johnson, Bausch and Lomb, itd.

Kontaktne leče so v zadnjih letih postale cenovno dostopen način korekcije vida. Skupaj z njihovimi strokovnjaki vam bodo priporočili dnevne, dvotedenske ali mesečne leče. Razvoj tehnologije in materialov na področju kontaktnih leč omogoča enostavno in udobno uporabo, zato so kontaktne leče vedno bolj priljubljene. Pred uporabo kontaktnih leč v njihovi optiki nudijo pregled in celovito svetovanje. Na očesnem pregledu se oceni primernost posameznika za uporabo leč in se nato tudi glede na življenjski stil določi primerne kontaktne leče. Po pregledu vas bo njihov strokovnjak naučil pravilnega vstavljanja, odstranjevanja in rokovanja z lečami.

Vabljeni, da jih obiščete v njihovi novi moderno opremljeni poslovalnici trgovskega centra Arkadia na Virski cesti 21 ter se iz prve roke prepričate o njihovi ponudbi, strokovnjaki vam bodo prisluhnili in aktivno sodelovali pri izboru vaših očal. Med delavnikom jih lahko obiščete med 9. in 20. uro, ob sobotah pa med 9. in 17. uro.

Obiščete jih lahko tudi v Domžalah in Kamniku:

Optika Helena Dolinšek v Domžalah
Nakupovalni center Breza

Optika Helena Dolinšek v Kamniku
Glavni trg 11 (poleg NLB)

Spremljate pa jih lahko tudi na njihovi spletni strani, kjer je možno tudi naročilo na okulistični preglede: http://www.optika-vallis.si/ in na njihovem facebook profilu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi