V Zorro baru v Domžalah imajo po novem nekaj najboljšega daleč naokoli!

Večkrat na dan pride trenutek, ko nas želodec spomni, da bi bilo potrebno kaj prigrizniti. Običajno svoj želodec zadovoljimo s tistim, kar imamo v danem trenutku pri roki. Pridejo pa momenti, ko se naš želodec odloči, da bi ga bilo potrebno razvajati s kakšno posebno dobroto, po možnosti nevsakdanjo. Takrat so običajno vse naše misli usmerjene samo v to, kako bi ga zadovoljili in to na najboljši način.

Ena izmed sijajnih rešitev je zagotovo slasten in sočen hamburger, z dodatki po naši izbiri. Če nam na misel pride ta rešitev, smo že takoj pred dilemo, kje bomo dobili takšnega. V Domžalah in okolici do sedaj ni bilo prav velike izbire, če pa je že bila, pa običajno niso bili podobni tistem pravim sočnim hamburgerjem.

Rešitev se po novem nahaja v Zorro baru v Domžalah
Za ta problem pa je že prišla rešitev in to v samo srce Domžal. Na željo mladih tenisačov, ki jih v Zorro baru enkrat na teden razvajajo z palačinkami, so sedaj svojo ponudbo razširili še s slastnimi in sočnimi horseburgerji. Prav ste prebrali s horseburgerji! Do sedaj ste se zanj morali odpeljati v Ljubljano v Tivoli, sedaj pa si boste prihranili pot. Ob četrtkih so namreč v Zorro baru, ki se nahaja poleg pokritih teniških igrišč v Športnem parku Domžale, na jedilniku horseburgerji. Kot nam je povedal lastnik gostilničar Marjan Kocman, so s tovrstno ponudbo – horseburgerjev prvi in edini v Domžalah. Seveda pa je za dober horseburger izredno pomembno meso. Gre za sočno in ravno prav začinjeno mleto meso oblikovano v pleskavico, ki ga dobijo v mesarstvu Krušič.

Seveda smo tudi mi preverili, kako okusni so njihovi horseburgerji, ki jih speče in pripravi žar mojster pred vami. Otroci, ki so končali s treningom tenisa, so z velikimi očmi opazovali žar mojstra pri delu in nestrpno čakali na svoj horseburger, nato pa z velikim užitkom ugriznili vanj. Že po zadovoljnih obrazih otrok, bi lahko sklepali, da gre za zares odlične horseburgerje. No, ko smo ga poskusili tudi sami, pa smo dobili pravo potrditev. Več kot odlično!

Skratka, če si zaželite razvajati svoj želodec z slastnim in sočnim horseburgerjm, potem se lahko ob četrtkih odpravite v Zorro bar. Prepričani smo, da ne boste razočarani. Ob tem je potrebno dodati, da je tudi cena zmerna, saj boste za mali horseburger odšteli dva evra, za velikega pa štiri evre. Poskusili pa jih boste lahko tudi na praznovanju 21. rojstnega dne Radia Hit, ki bo potekalo v soboto popoldan, 29. marca 2014, v Češminovem parku v Domžalah.

Nagradna igra
Prepričani smo, da ste ob branju tega prispevka postali lačni, smo za vas pripravili nagradno igro v kateri boste, če boste pravilno odgovorili na vprašanje in bili izžrebani, dobili slastne in sočne nagrade.

Nagradno vprašanje: Kje v Domžalah imajo po novem najboljše horseburgerje?

Odgovor pošljite na info@domzalec.si do ponedeljka, 31. marca 2014. Izmed udeležencev nagradne igre, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanje bomo v torek, 1. aprila 2014 izžrebali srečneže, ki bodo prejeli naslednje nagrade:

1. Nagrada: horseburgerji za vso družino
2. Nagrada: 2 x horseburger
3. Nagrada: 1 x horseburger

Zorro bar v Domžalah bo v torek, 1. aprila 2014, ponovno spominjal na Münchensko Allianz Areno
Ne gre za prvoaprilsko šalo! V torek, 1. aprila 2014, zvečer bo Zorro bar ponovno spominjal na Münchensko Allianz Areno in to v vseh pogledih. Na njihovem velikem platnu si bo namreč možno ogledati nogometno tekmo med FC Bayern München in Manchester United, ki si jo bodo ogledali tudi slovenski fani tega slovitega nemškega kluba.

Ne bo manjkalo pravih navijaških rekvizitov, zastav in pravega navijaškega vzdušja. Kot se za takšno prireditev spodobi, bodo na voljo pivske klobase, ki se jih bo lahko »zalilo« s pivom, ki bo teklo v potokih. Seveda bo ponudba na voljo po promocijskih cenah. Za strežbo pa bo poskrbela Erika Schmid iz spodnjega šanka Allianz Arene Bayren München.

V torek, 1. aprila 2014, boste v Zorro baru v Domžalah doživeli pravo bavarsko nogometno vzdušje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi