V Zorro baru v Domžalah boste začutili legendarnega junaka

Zagotovo poznate legendo o Zorru, ki so jo pred leti ovekovečili tudi na velikem filmskem platnu. Legendarnega zamaskiranega borca za pravico je igral lomilec ženskih src Antonio Banderas, ki je skupaj lepotico Catherine Zeta-Jones, poprijel za meč in s pomočjo svojih sabljaških veščin in drugih trikov ustavljal zlobneže, ki so ogrožali svet.

Legenda o slavnem borcu pa sedaj živi tudi v Domžalah, kjer so pred kratkim po njem poimenovali lokal, ki se nahaja v Športnem parku v Domžalah, poleg pokritih teniških igrišč (nekdanji Tretji polčas). Res je, da tam sicer slavnega junaka ne boste srečali v živo, boste pa v prijetnem ambientu začutili, da vas spremlja duh legendarnega junaka.

Kot nam je povedal lastnik Zorro bara Marjan Kocman, ki je med našim pogovorom ravno pekel palačinke za otroke, ki so končali s treningom tenisa, so z odprtjem in prenovo tega lokala, želeli v Domžalah vzpostaviti primeren prostor za druženje, zabave, praznovanje rojstnih dnevov, pa tudi kakšne dobrodelne dogodke, kot je bil 28. decembra lani, ko so v sodelovanju z Radiom Hit organizirali nepozabno zabavo za top generacijo z dobrim namenom.

S članstvom v Klubu Zorro bar do raznih ugodnosti
Pred kratkim so ustanovili tudi Klub Zorro bar, kamor se lahko brezplačno včlanite in kot član tega kluba uživate razne ugodnosti. Tako se bodo dvakrat na mesec izvajali razni klubski dogodki, o katerih boste kot njihov član redno obveščeni po elektronski pošti. Seveda pa bomo dogajanje budno spremljali tudi na našem portalu. Že prvi klubski dogodek se bo odvil v petek, 24. januarja 2014.

S prihodom pomladi, pa se bo duh legendarnega bojevnika sprehajal tudi na njihovi terasi nam je še zaupal Kocman. Dogajanje v Zorro baru lahko spremljate tudi na njihovi facebook strani.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi