V slaščičarni Bella brezplačno presenečenje za prvošolčke

Prvi šolski dan je za otroke izjemno pomemben mejnik v odraščanju. V priljubljeni slaščičarni Bella v središču Domžal so se odločili, da jim vstop v šolo polepšajo z majhno pozornostjo. Želijo si, da bi prvošolčki ohranili prvi šolski dan v kar se da lepem in prijetnem spominu, zato imajo zanje pripravljeno prekrasno presenečenje.

Prvošolčki, ki bodo v petek, 1. septembra 2023, v slaščičarno Bella od 12. ure dalje vstopili z rumeno rutico okoli vratu, si bodo lahko izbrali po 1 cakepops na osebo, ki so ga zanje, za kar se da prijeten preostanek prvega šolskega dne pripravili v slaščičarni Bella.

V obiskovalcem prijazni in butično opremljeni slaščičarni Bella imajo v ponudbi pester in raznolik asortima izdelkov za najmlajše in tudi za starejše, ki jih z izjemno predanostjo sami izdelujejo. Poleg lastne kreativnosti, ki jo vnašajo v ustvarjanje vedno novih izdelkov iz naravnih sestavin, z veseljem prisluhnejo tudi namigom in željam strank.

V Belli boste našli domač sladoled bogatega in kremastega okusa, narejen iz naravnih in najbolj kakovostnih surovin. Poleg poznanih tradicionalnih okusov, si boste lahko izbrali tudi kakšen poseben okus, kot so sivka, bela čokolada z baziliko in jagodo, korenček unikorn in še in še. Poizkusite pa lahko tudi sadne veganske sladolede.

Tudi v teh vročih in iztekajočih se poletnih dneh vam bodo v slaščičarni Bella z veseljem postregli osvežilno sladoledno kupo pripravljeno s številnimi okusi in kombinacijami sladoleda. Bogato in raznoliko ponudbo slaščic so nadgradili z osvežilnimi naravnimi sokovi, limonadami, granitami, bubble tie in pa smoothie. Poskrbeli pa so tudi za ljubitelje kave, ki lahko v teh vročih poletnih dneh poizkusijo ledeno kavo in pa ice latte macchiato.

Prijetno se lahko osvežite in odžejate z enajstimi različnimi okusi limonad, ki jih izdelajo s sadnimi pireji z visokim deležem sadja, ki jih postrežejo tudi v 0,5 litrskih kozarcih. Prav tako raznoliki in številčni so okusi izjemno popularnega Bubble tea, za pripravo katerega uporabljajo sadne pireje, ohlajen čaj in pa bubblese.

Med priljubljenimi poletnimi osvežilnimi pijačami so zagotovo granite in pa smoothie. Za pripravo granite so več kot dobrodošli sadni pireji z visokim deležem sadja, ki jim v slaščičarni Bella dodajo zmiksan led in pa vodo. Izbirate lahko med enajstimi različnimi okusi, kar velja tudi za limonade in pa Bubble tea.

Raznolike smoothie vam lahko v slaščičarni Bella pripravijo iz jagod, borovnic, gozdnih sadežev, maline, dodajo lahko še banano in pa žličko medu. Izbirate lahko med navadnim in pa riževim mlekom.

V slaščičarni Bella v središču Domžal bodo tako mlajši, kakor tudi starejši ljubitelji naravnih izdelkov zagotovo našli nekaj zase.

Brezplačno presenečenje za prvošolčke 

Prvošolčki, ki bodo v petek, 1. septembra 2023, prvič vstopili v šolske klopi in bodo v slaščičarno Bella vstopili po 12. uri z rumeno rutico okoli vratu, bodo prejeli vsak po en brezplačen cakepops. Da bo začetek prvega šolskega dne v prvem šolskem letu kar se da lep in prijeten, bo na svoj način poskrbela ekipa slaščičarne Bella.

Zaloge cace popsov bodo omejene, zato lepo vabljeni kar se da hitro po zaključku sprejema v šoli, da zavijete še v slaščičarno Bella na Ljubljansko cesto 88 ( zadnja stran SPB, pri nekdanjem velikem parkirišču pri železniški progi), kjer se vsak obiskovalec počuti dobrodošlo ter sprejeto.

Z veseljem vas pričakujejo vsak dan od 8. do 22. ure. Odprti so tudi v nedeljah, prav tako od 8. do 22.ure.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Maja Habjan s.p.

 

Tagi