Ugodnejše popoldanske kopalne karte v Termah Snovik

Iz Term Snovik vas obveščamo o posebni ponudbi kopalnih kart v popoldanskem času. Znižana cena kart je ravno prava za popoldansko uživanje po službi in šoli na bazenu ali tudi v Wellness centru na masaži in estetski ureditvi nog za lahkoten korak.

Vabljeni na HAPPY HOUR.

Dragi ljubitelji termalnih užitkov.

Pridružite se nam na bazenu na veselih plavalnih uricah. Privoščite si popoldansko uživanje na bazenu od ponedeljka do četrtka. Enotna, znižana cena kopalnih kart se lahko koristi po 15. uri.

Znižana cena za kopalne karte velja za 2-urne in 4-urne vstopnice:

  • 2-urna vstopnica za kopanje: le 6,80 € (redna cena 11,00 € odrasli; 8,50 € upokojenci, študenti, dijaki, invalidi; 7,00 € otroci)
  • 4-urna vstopnica za kopanje: le 8,00 € (redna cena 12,50 € odrasli, 10,00 € upokojenci, študenti, dijaki, invalidi; 9,50 € otroci)

Akcija velja od ponedeljka do četrtka za nakup vstopnic po 15. uri do vključno četrtka, 16. 6. 2022. Popusti se ne seštevajo v primeru drugih ugodnosti.

Razvajajte se. Naredite nov korak za zdravje in dobro počutje. Rezervirajte razvajanje in nego v Wellness centru še pred glavno poletno sezono po posebni ponudbi MINUS15 do 30. 6. 2022:

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA “EKO SNOVIK”

Za zmanjšanje bolečin v hrbtu in sprostitev mišic / (40 min) Le 41,65 € (redna cena 49 €)

KNEIPP TRETMA “LAHKIH NOG NAOKROG”

Kneippov obliv nog s hladno nogo in masaža nog z oljem rožmarina (50 min) Le 44,20 € (redna cena 52,00 €)

ESTETSKA PEDIKURA

Nega stopal z lakiranjem (45 min) Le 24,65 € (redna cena 29,00 €)

Svoj termin razvajanja si rezervirajte na recepciji na 01 83 44 100 ali na info@terme-snovik.si.

V popoldanskem času se nam pridružite tudi na skodelici zeliščnega čaja, za goste je na voljo brezplačno v bazenski restavraciji. Za lačna usta vaših najmlajših imamo v ponudbi posebne prigrizke za potešitev lakote po plavanju in vodnih vragolijah, nismo pa pozabili na različne sladoledne okuse. V restavraciji Potočka se osvežite s termalnimi napitki z okusom jagode, pomaranče ali mete. V ponudbi so že smutiji različnih okusov, za lahko večerjo pa si oglejte številne nove jedi po naročilu, priporočamo pa tudi aktualne jedi meseca iz sezonskih sestavin, kot je  čemaž, šparglji, jagode, vsak dan pa boste na dnevnih menijih našli tudi okusno tuhinjsko postrv, pripravljeno na različne načine.

Pridružite se nam na bazenu z zdravilno termalno vodo in hidroterapijami in se prepustite naši osveženi restavracijski ponudbi.

Notranji bazeni z zdravilno termalno vodo so odprti vsak dan od 9. do 20. ure, zunanje bazene predvidoma odpiramo v sredini junija, uradna prireditev SKOK V POLETJE ob odprtju zunanjih bazenov bo potekala v soboto, 18. 6. 2022. Prav tako pa na ta dan vabljeni na Kolesarski vzpon na iz Snovika na Črnivec, ki ga že tradicionalno vsako leto organizira Turistično društvo Tuhinjska dolina.

Vabljeni v eko svet termalnih užitkov.

Naročnik oglasa: Terme Snovik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi