To so storitve, ki jih bodo veseli Vaši otroci in Vi!

V zadnjem letu nam ni bilo najlažje, saj smo veliko časa preživeli doma, imeli manj socialnih stikov, marsikdo pa tudi več skrbi in stresnih situacij. Pri vsem tem moramo pomisliti tudi na otroke, ki so v koronakrizi trpeli še bolj; omejeno je bilo njihovo druženje, učenje v šolah, normalna igra in druge dejavnosti, ki so ključnega pomena za zdrav razvoj ter odraščanje. Ne le v Domžalah, po celi Sloveniji! 

Zaradi časov, v katerih trenutno živimo, ima še toliko več otrok težave s tesnobo in anksioznostjo, marsikdo potrebuje pomoč pri učenju, svetovanje in podobne storitve. Ste to vedeli? 

Vse storitve, ki jih bodo veseli vaši otroci in vi lahko najdete na enem mestu. Več o tem v spodnjem članku. 

Varstvo za otroke

Življenje se je vsaj delno vrnilo na stare tire in marsikateri starš se je spet znašel v dilemi, kje najti varstvo za svoje otroke. Ko iščete osebo za varstvo otrok, imate seveda v mislih, da gre pri tem za veliko več kot le najti osebo, ki bo opravila svoje delo. Želite si osebo, ki ji lahko zaupate, osebo, ki ima smisel za otroke, osebo, ki jo bodo vaši otroci vzljubili in se bodo ob njej počutili varno. Seveda pa je lažje o tem govoriti v teoriji kot pa tudi najti v praksi.

Če do sedaj niste bili uspešni oziroma zadovoljni s tem, kar ste našli, vam priporočamo, da se obrnete na Omisli.si/varstvo. Tukaj so zbrane vse preverjene in ocenjene osebe, varstva in zavodi, ki nudijo varstvo otrok. Oddajte povpraševanje in prejeli boste več ponudb. Nato lahko izberete nekaj kandidatov, ki vam najbolj odgovarjajo, osebe pobližje spoznate in se odločite za tistega, ki mu resnično zaupate.

Animacija

Bo vaš malček kmalu praznoval rojstni dan in si želite, da bi mu letos pripravili nekaj posebnega? Saj si navsezadnje zasluži, kajne? Na Omisli.si/animacijo in Omisli.si/najem-prostora lahko preverite vse ponudnike za animacijo otrok in preverjene lokacije za praznovanje otroškega rojstnega dne. Domžale in okolica, pa tudi po vsod drugod po Sloveniji…

Naj bo letošnji rojstni dan nekaj posebnega – nekaj, česar vaš otrok še ni doživel. Odločite se lahko za tematsko obarvane rojstnodnevne zabave, pustolovske ali športne dogodivščine, razne igralnice ali pa celo rojstnodnevne zabave z živalmi. Pri Omisli.si vam zagotavljajo, da vašemu otroku in njegovim prijateljem ne bo niti malo dolgčas.

Naj bo letošnji rojstni dan nekaj posebnega – nekaj, česar vaš otrok še ni doživel.

Fotografiranje otrok

Če potrebujete fotografiranje otrok ali družinsko fotografiranje, nikar ne izgubljajte časa z iskanjem ponudnikov na lastno pest. Na Omisli.si/fotografa najdete ogromno preverjenih in ocenjenih fotografov, ki bodo poskrbeli za to, da bo vaša posebna družinska priložnost ujeta v objektiv v najlepšem možnem trenutku. In konec koncev – kdo pravi, da se morate za profesionalno fotografiranje odločiti samo ob posebnih priložnostih? Čas beži zelo hitro. V nekem trenutku v naročju pestujete dojenčka, v drugem trenutku se začnete zavedati, da je vaš otrok tik pred opravljanjem mature. Zakaj ne bi zamrznili srečnih in brezskrbnih otroških trenutkov tudi na povsem običajen dan?

Učenje tujega jezika

Več jezikov govoriš, več veljaš. Če ima vaš otrok voljo do učenja tujih jezikov ali pa potrebuje pomoč pri učenju tujega jezika v šoli, je pomembno, da najdete kvalitetnega ponudnika, ki ne bo le tratil otrokovega časa in vašega denarja. Potrebujete nekoga, ki bo prinesel rezultate. Pobrskajte med preverjenimi šolami tujih jezikov na Omisli.si in ne izgubljajte časa z iskanjem ponudnika po spletu ter raznih forumih. Najhitreje, najlažje in najbolj zanesljivo boste kvalitetni tečaj oziroma učitelja našli prav tukaj. Odločite se lahko za razne spletne tečaje, tečaje v živo ali učenje tujega jezika na domu.

Psihoterapija za otroke

Anksioznost, depresija in tesnoba pri otrocih niso nobena redkost, še posebej v zadnjem času. Pedopsihiatrični bolnišnični in nujni oddelki so v letošnjem letu sprejeli za skoraj polovico več mladih v duševnih stiski kot običajno. Če pri svojem otroku opazite kakršnekoli znake stiske ali anksioznosti, je nujno, da nemudoma ukrepate. Čeprav so psihoterapevti trenutno zelo zasedeni, je pomembno, da vztrajate in za svojega otroka poiščete preverjenega psihoterapevta, ki mu lahko resnično pomaga. Če ste izčrpani od iskanja in ne veste več, kje bi našli psihoterapevta, lahko oddate povpraševanje na Omisli.si.

Naročnik oglasa: omisli.si

 

Tagi