Tiala – trgovina, kjer boste vedno našli nekaj novega. Za vsak dan ali za posebne priložnosti

Minulo soboto je v Mercator centru Domžale svoja vrata odprla trgovina Tiala, kjer imajo v ponudbi perilo za vso družino, za dame vseh generacij pa vedno pripravljene ženske kombinacije oblačil. Odprtje trgovine Tiala so pospremili z modno revijo in plesnim nastopom plesalk kluba Leaders Unified Dance Team.

“Vizija Tiale je ponuditi kakovost in ugodnost. Hkrati pa tudi širok izbor. Na področju perila, upam trditi, da imamo enega največjih izborov v Domžalah. Za ženske, moške, otroke, ter tudi bogat spalni program. Stranke lahko izbirajo med priznanimi znamkami Lisce, Triumpha, Skinyja in Galeba. Hkrati pa nakupovale ugodno perilo, že od 4,99 eur dalje!”, nam je ob odprtju povedala Saša Štiftar, vodja poslovalnice, ki nam je tudi zaupala, da so na odprtju trgovine dobili fantastičen vtis, saj so bile stranke nad njihovo ponudbo navdušene: “Predvsem nad pestro izbiro moškega in otroškega perila, ki ga je v Domžalah težje dobiti. Stranke so spraševale po pižamah in zadovoljno odšle z nakupom, ko so videle ponudbo.”

Trgovina Tiala se nahaja v Mercator centru Domžale, obiščete pa jo lahko od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro.

Tedensko pripravljajo nove modne kombinacije oblačil in posebne ugodnosti

Poleg perila, sta po besedah vodje poslovalnice ženskam na voljo tudi nemške priznane modne znamke na področju ženskih oblačil: “Tedensko pripravljamo nove modne kombinacije oblačil in posebne ugodnosti za naše stranke, še posebej tiste, ki bodo del našega Tiala Vip Kluba, ki je že zaživel. Menim, da je še kako pomembno, da stranki znamo svetovati – glede na njene želje, leta in okus. Verjamem, da je to naša največja prednost – prijaznost in strokovnost.”

Odprtje trgovine Tiala so pospremili z modno revijo, ki je navdušila.

Odprtje trgovine Tiala pospremili z modno revijo

Odprtje trgovine Tiala so pospremili z modno revijo, na kateri so predstavili vsakdanje modne kombinacije, oblačila za posebne priložnosti, kolekcijo spalnega programa, na koncu pa tudi del ženskega perila. Vodja poslovalnice nam je ob tem zaupala, da je bil morebiti prisoten tudi kanček zadrege, saj so se dekleta sprehajala po modni brvi v spodnjem perilu, kar ni ravno tako zelo vsakdanje: “Dekleta so bila profesionalne manekenke, tako da iz njihove strani verjamem, da zadrege ni bilo – saj so vajene modnih revij v perilu. Verjamem pa, da smo popestrili običajno modno revijo marsikomu v publiki.”

Včlanite se v Tiala Vip klub in nakupujte ceneje!

Kot zanimivost naj povemo, da je bila večina modnih kosov, ki so jih predstavili na modni reviji, razprodana še isti dan. Modni kosi so bili res izbrani, kvalitetni in ugodni. Pa tudi drugače so po besedah vodje poslovalnice dekleta skorajda izpraznile celotno zalogo perila za člane Tiala Vip Kluba. “V tem oddelku namreč lahko nakupujejo do -50% ceneje. Največ so se prodali seti bombažnih spodnjih hlač, ki so jih lahko kupovali že od 6 evrov dalje. Takoj za tem pa so bile ŽENSKE in OTROŠKE pižame. V spalnem programu imamo pester izbor različnih cenovnih rangov in priznanih znamk,” je povedala vodja poslovalnice.

V trgovini Tiala bodo kaj zase našli tudi moški

Seveda nas je zanimalo, kako je z obiskom moških v trgovini. Ali pridejo tja samozavestno ali malo bolj sramežljivo? Naša sogovornica nam zaupa, da moški v trgovino pridejo samozavestno in so stranke, ki tudi najhitreje odidejo (smeh): “Res je zanimivo, da moški ne potrebujejo veliko časa za izbor izdelkov. Smo pa tudi od moških prejeli pohvale, da sedaj vedo, kje kupovati nove spodnjice in pižame.“

V trgovini Tiala boste vedno našli nekaj novega. Za vsak dan ali za posebne priložnosti.

Trgovina Tiala se nahaja v Mercator centru Domžale (Cesta talcev 4, Domžale), obiščete pa jo lahko od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro. Ker trgovina Tiala tedensko dobiva nove zaloge, predvsem ženske konfekcije, smo prepričani, da boste v njej venomer našli nekaj novega. Za vsak dan ali za posebne priložnosti.

Več o trgovini Tiala si lahko preberete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko njihove FB strani.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Tiala

Tagi