T-2 ponovno operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Družba T-2 je po podatkih najnovejše raziskave med uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu prepoznana kot operater z vrhunsko uporabniško podporo in kakovostno ponudbo interneta, televizije in telefonije. Tudi v prihodnje si bo s skrbnim odnosom do naročnikov prizadevala nadgrajevati njihovo zaupanje in jim zagotavljati kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Raziskava, ki preverja zadovoljstvo s ponudniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, je potekala od 18. decembra 2020 do 6. januarja 2021, na osnovi spletne ankete pa jo je na reprezentativnem vzorcu izvedla družba Episcenter. V njej so sodelovali uporabniki iz vseh starostnih skupin in vseh slovenskih regij, ki so med drugim ocenjevali tudi ugled in družbeno odgovornost ponudnikov ter storitve, ki jih operaterji na področju interneta, televizije in telefonije nudijo na našem trgu.

Rezultati raziskave so pokazali, da je stopnja zadovoljstva tudi letos najvišja med T-2 naročniki, in to že sedmo leto zapored. Pri skrbi za uporabnike po oceni anketirancev z najvišjo stopnjo zadovoljstva  prednjači T-2, ki se izkazuje z visoko kakovostjo storitev pri vseh vidikih tehnične podpore, pri kateri so ocenjevali učinkovitost, odzivnost, strokovnost ter prijaznost tehničnega osebja. Naročniki T- 2 so izjemno zadovoljni tudi s koristnimi informacijami, ki jih pridobijo pri zaposlenih v klicnem centru ali v T-2 poslovalnicah.

Z raziskavo so med anketiranci preverjali tudi zadovoljstvo s posameznimi storitvami, ki jih ponujajo telekomunikacijski operaterji. Naročniki so prvenstveno izpostavili ponudbo T-2 interneta, kjer jih najbolj navdušujejo visoke hitrosti, stabilnost omrežja, kakovost povezav in kakovostna oprema. Da je hitrost interneta za uporabnike ključna, saj so jo pri izbiri paketov postavili na prvo mesto, je pokazala tudi raziskava, ki jo je Episcenter opravil v lanskem letu. Svojo vodilno vlogo v paketni ponudbi z zagotavljanjem najvišjih internetnih hitrosti T-2 na trgu dokazuje prav s paketom Oranžni Diamant, ki ponuja hitrosti do 750/150Mbit/s.

Pri ponudbi storitev televizije je operater T-2 najvišjo oceno dobil za brezhibno delovanje televizije ter za kakovost slike in zvoka, uporabniki pa so zelo zadovoljni tudi s  širokim naborom dodatnih vsebin in odličnih televizijskih funkcionalnostih, ki jih ponuja T-2. To potrjuje tudi visoka ocena za razmerje med ceno, vsebino in kakovostjo storitve televizije. Svoje zadovoljstvo naročniki T-2 potrjujejo tudi pri ponudbi storitev stacionarne in mobilne telefonije. T-2 je tudi eden od dveh operaterjev, ki sta med naročniki prejela najvišjo oceno za razmerje med kakovostjo in ceno storitev. V družbi T-2 so z inovativnimi rešitvami, kot so aplikacija za pametne TV naprave ter mobilno televizijo T-2 tv2go z vrhunskimi funkcionalnostmi, kot je časovni zamik, svojim naročnikom omogočili spremljanje televizije na celotnem območju EU, hkrati pa ponujajo širok nabor TV programov, tudi v 4 K ločljivosti. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo prodajne mreže in dostopnosti do optičnega omrežja bo svojim uporabnikom še naprej zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve in poskrbela za vrhunsko uporabniško podporo.

Naročnik oglasa: T-2, d.o.o. 

 

Tagi