Slaščičarna Bella išče okrepitve

V središču Domžal se nahaja prikupna, skrbno in stilsko opremljena butična slaščičarna, ki sliši na ime Bella. Mlada in izjemno kreativno nadarjena slaščičarka Maja, je v slaščičarstvu odkrila svoje poslanstvo, zato si želi, da bi lahko s pomočjo skrbno in ročno narejenih unikatnih slaščic z manj sladkorja, razveselila in pocrkljala obiskovalce slaščičarne Bella.

V premišljeno zasnovani in estetsko dovršeno opremljeni slaščičarni, se bo vsak obiskovalec počutil dobrodošel in sprejet, medtem, ko se bo lahko prepustil navdihu in v bogati ponudbi dnevno svežih slaščic in naravnih izdelkov, izbral nekaj zase in za svoje bližnje. Drobna malenkost, ki poboža srce in pocrklja dušo.

V Belli vas bodo pričakale vedno nove slaščice z novimi okusi, kombinacijami, oblikami in podobami, ki bodo pritegnile vašo pozornost, skrbno izbrane in razporejene dekoracije primerne letnemu času in posebnim dogodkom, pa vas bodo na svoj način nagovorile in v kavarni pričarale ambient sprejetosti, domačnosti in topline.

Bella širi ekipo

Slaščičarko Majo žene izjemna strast po raziskovanju in ustvarjanju vedno novih slaščic, okusov in dekoracij, pri ustvarjanju pa se ji pridružuje mlada ekipa ljubiteljev ustvarjanja kakovostnih slaščic in dobrot, s katerimi razveselijo še tako zahtevne goste.

Medse si vsekakor želijo simpatično in zgovorno osebo, kateri je ambient kavarn ter slaščičarn blizu, zato v svoj kolektiv vabijo študenta/ko za kelnarjenje, ki bo z osebnim pristopom in pa občutkom za sočloveka ter slaščičarstvo, obiskovalcem slaščičarne Bella ponudila priložnost za dobro počutje in zadovoljstvo.

Dodatna pomoč v strežbi

Če si komunikativen/na, ti delo z ljudmi ni tuje in bi rad/a delal/a v prijetni slaščičarni, lepo vabljen/a, da se z nekaj besedami predstaviš po e-mailu na info@torte-bella.si ali nasza več informacij pokličeš med 7. in 15. uro ali pošlješ sms na tel št. 051 262 988. V kolikor se ne bomo oglasili, pokličemo nazaj.

Veselimo se srečanja.

Butično opremljena slaščičarna Bella je miren kotiček sredi Domžal, kjer si lahko v tem hitrem tempu življenja čisto vsak izmed nas vzame trenutek časa zase in za drobne užitke življenja. Si z odlično slaščico narejeno z manj sladkorja, kjer sta okus in pa izgled izpopolnjena, in pa dobro kavo ali drugim toplim napitkom, za trenutek privoščimo malce miru in oddiha od dnevnega vrveža in si ob tem podarimo nekaj lepega.

V slaščičarni Bella, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 88 v Domžalah (SPB-1) vas z veseljem pričakujejo od ponedeljka do petka od 8:00 – 20:00, v soboto in nedeljo od 8:00 – 20:00.

Naročnik oglasa: Maja Habjan s.p.

 

Tagi