Sezonska naj ponudba lokalno pridelane hrane, ki vam jo dostavijo na dom

V Zadrugi Jarina, ki že več kot 15 let povezuje izbrane lokalne pridelovalce z ljudmi, ki prisegajo na kakovost z domačim poreklom, so poskrbeli, da tudi v času, ko ostajate doma, ne boste ostali brez živil domače pridelave in predelave. Preko njihove spletne prodajalne je možno naročiti različne žaklje in posamezna živila, ki vam jih dostavijo na dom ob torkih, sredah, četrtkih in petkih, če je vaš naslov na območju Domžal, Trzina, Mengša, Kamnika, Vodic, Dola pri Ljubljani, Ljubljani in Medvod. 

V Zadrugi Jarina že desetletja oskrbujejo vrtce in šole z dokazano kakovostnimi živili, pridelanimi in predelanimi v Sloveniji. Od letošnje pomladi je možno odlična živila lokalnih pridelovalcev in predelovalcev naročiti preko njihove spletne prodajalne, ki vam jih nato dostavijo na dom.

V ponudbi imajo vse kar potrebuje naša kuhinja

Razveseljiva novica je ta, da imajo v ponudbi vse kar potrebuje naša kuhinja. Tako boste v spletni prodajalni našli kar 30 vrst zelenjave, 12 vrst sadja, 16 vrst mlevskih izdelkov, 10 vrst mlečnih izdelkov, 6 vrst sladkih namazov in naravnih sokov ter nekaj mesnih izdelkov. V ponudbi je kar nekaj eko pridelkov in izdelkov in sicer kar 16 različnih vrst. Posebnost domžalske Zadruge Jarina so žaklji. Nekateri žaklji vsebujejo določeno vrsto živil, spet drugi pa vsebujejo kombinacijo več različnih vrst živil. Trenutno imajo na voljo 10 različnih žakljev.

Dosedanji odzivi strank so izredno pozitivni, z nakupom svojega žaklja domačih dobrot, pa so podprle lokalne pridelovalce in predelovalce. Prav zaradi tega v domžalski Jarini svojo ponudbo stalno razširjajo z novimi žaklji in dodatnimi živili. Med njimi so tudi živila aktualnega letnega časa, s katerimi si lahko popestrite svoj jedilnik in pa seveda napolnili svojo zimsko shrambo. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Za mesec oktober so za vas pripravili oktobrski žakelj dobrot iz Jarine, okus meseca: aronija in sezonsko naj ponudbo, ki si jo lahko ogledate v nadaljevanju.

OKTOBRSKI ŽAKELJ DOBROT IZ JARINE

Jesen ali zima? Krompirjeve počitnice in prvo novembrski prazniki pred vrati pravijo, da je zdaj sezona, ko poskrbimo za to, da se kostanj druži s kakiji, jabolka z bučami in ekološki sokovi s skrbjo za zdravo telo! Priskrbite si žakelj dobrega za pravi okus tega časa. Vse, kar vam lahko v osrednji Sloveniji pripeljejo na dom, je pridelano na izbranih slovenskih domačijah.

⇒⇒ IZBERITE SVOJ ŽAKELJ IZ ZADRUGE JARINA⇐⇐

OKUS MESECA: ARONIJA

Zdaj je čas, da pomagamo svojemu telesu z razkošjem vsega dobrega, kar ponuja 100% ekološko gojena aronija, ki je ni srečalo nobeno škropivo. Na domačiji Pr’ mej v bližini Domžal aronijo oberejo ročno! Iz nje stisnejo 100 % matični sok, plodove kandirajo iz sušene aronije pa pripravljajo tudi čaj.

Jarinin ŽAKELJ ARONIJA vsebuje vse tri izvrstne izdelke: eko sok, kandirane plodove in čaj iz aronije. Prepričajte se, da so pravo krepčilo za telo. Po aroniji radi segajo ljudje, ki vedo, da vsebuje snovi, ki pomagajo imunskemu sistemu, sodelujejo pri preprečevanju žilnih in srčnih bolezni, slabokrvnosti, hkrati pa pomagajo koži, da ostaja elastična in še marsikaj! Pa še zelo dobra je!

⇒⇒ NAROČITE ŽAKELJ ARONIJA NA DOM ⇐⇐

SEZONSKA NAJ PONUDBA 

5 NAJBOLJŠIH ZA TE DNI

1. Ker si zdaj, ko se dnevi krajšajo, radi privoščimo čim več najboljšega iz domače pečice, vam samo do konca meseca oktobra ponujajo MLINARJEV ŽAKELJ po posebni oktobrski ceni in sicer za samo 14,01€. V njem je 750 g bio pirinih polnovrednih kosmičev, 750 g pirinega rižka, 750 g bio koruznega zdroba, 750 g bio ajdove kaše, 750 g bio prosene kaše, 1 kg bio pšenične polnozrnate moke.

⇒⇒ IZKORISTITE POSEBNO CENO! ⇐⇐

2. Ekološko pridelana jabolka bodo z nami do naslednje sezone. Najboljša pa so zdaj, ko so še skoraj sveža in tako rekoč direktno z drevesa! Naročite svojih 7 kilogramov v ŽAKLJU EKOLOŠKIH JABOLK. Dodajte še 100% EKOLOŠKI JABOLČNI SOK!

⇒⇒ NAROČITE DOSTAVO NA DOM ⇐⇐

3. Med sadnimi dobrotami ne spreglejte EKO KAKI KRHLJEV. Skrbno obrana in sušena poslastica vam bo te jesenske dni vračala moči.

⇒⇒ PRIVOŠČITE SI SUŠENE KAKIJE IZ SLOVENIJE ⇐⇐

4. Ste se že opremili za tisti pravi kostanjev piknik? Pripravite si ga v zavetju doma in naj vas ob tem spremljajo še krasne buče.

⇒⇒ ODKRIJTE JESENSKE DOBROTE IZ JARINE! ⇐⇐

5. In na koncu, a ne nazadnje: zima že kdaj pa kdaj potrka na vrata. Ukrotite jo s kislim zeljem in repo.

⇒⇒ NAPOLNITE SVOJO ZIMSKO SHRAMBO ⇐⇐

DOKAZANO ZANESLJIVI

V Zadrugi Jarina že desetletja oskrbujejo vrtce in šole z dokazano kakovostnimi živili, pridelanimi in predelanimi v Sloveniji. Če je vaš naslov za dostavo na območju Ljubljane, Trzina, Mengša, Vodic, Dola pri Ljubljani, Kamnika, Domžal ali Medvod, to odličnost pripeljejo tudi k vam na dom!

Naročeno dostavljajo ob torkih, sredah, četrtkih in petkih. Naročila sprejemajo do 12. ure pred dnevom dostave.

Naročite in plačate prek spleta ali ob prevzemu. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo.

⇒⇒⇒ http://narocila.jarina.si ⇐⇐⇐

Strošek dostave: ob naročilu nad 49 EUR BREZPLAČNO, ob manjših naročilih: 3 EUR.

Živila lahko naročite tudi preko telefonske številke:

051 339 343

Ostanite zdravi. Ostanite doma!

Naročnik oglasa: Zadruga Jarina

Tagi