Servis Samsung telefonov – hitra in zanesljiva popravila v mobistekla.si

Samsung je že leta sinonim za vrhunsko mobilno tehnologijo. Vsak izdelek, ki nosi ime te blagovne znamke, je rezultat inovacij in natančnega inženiringa. Seveda gre za napravo, ki jo je vredno negovati in vzdrževati. Kajti čeprav so ti telefoni znani po svoji trpežnosti in zanesljivosti, vseeno niso imuni na vsakdanje nezgode ali obrabo časa. In ko pride čas za servis ali popravilo, si zaslužijo le najboljše.

Na točki, kjer se srečajo potrebe uporabnikov ter strokovnost, izkušnje in odlične reference, stoji podjetje Mobistekla.si, ki ga odlikujejo strokovnost, izkušnje ter odlične reference.

Če potrebujete servis Samsung telefona, bo pri njih zagotovo v najboljših rokah!

Mobistekla.si – vse na enem mestu za vaš telefon

Pri Mobistekla.si prepoznavajo neprecenljivo vrednost Samsung telefona v vašem vsakdanjem življenju, saj ni samo mobilna naprava, pač pa predstavlja tudi vir dragocenih informacij in spominov.

V podjetju se zavezujejo k zagotavljanju najvišje kakovosti storitev za ohranjanje in servisiranje raznih mobilnih naprav. Ne glede na to, ali potrebujete popravilo iPhona ali servis Samsung telefona, pri Mobistekla.si so usposobljeni za opravljanje številnih popravil, od menjave stekla, zaslona in baterije, pa do raznih popravil na matični plošči.

Poleg servisnih storitev pa pri njih lahko za svojo napravo najdete mnoge dodatke – ovitke, zaščitna stekla in druge pripomočke.

Okvara vaše Samsung naprave še ni razlog za nakup nove

Vaš Samsung telefon ne dela več tako, kot bi moral, in niste prepričani, kaj se z njim dogaja?

Nikar ga ne kar zamenjajte. Če niste povsem prepričani, kaj je z vašim telefonom narobe, vam v Mobistekla.si nudijo pregled in diagnostiko naprave, na podlagi tega pa vam potem posredujejo podrobno poročilo ter predlog popravila.

Samsung kot najbolj prodajana znamka mobilnih telefonov v Evropi zahteva temu primerno zalogo originalnih in nadomestnih rezervnih delov. In ravno zaradi te vedno razpoložljive zbirke originalnih delov lahko pri Mobistekla.si servis Samsung telefona opravijo v zelo hitrem času, ne glede na to, za kateri model gre.

Mobistekla.si uporabnikom Samsung telefonov nudijo rešitve za razne okvare:

Počen zaslon ali razbito steklo

Pri Mobistekla.si se ponašajo z uporabo originalnih Samsung super amoled zaslonov. Ker se pogosto zdi, da je poškodovano le steklo, ekran in zaslon na dotik pa delujeta brezhibno, popravijo zgolj steklo in pri tem ekran ohranijo originalen. S tem zagotavljajo nizko ceno popravila.

Okvara baterije

Po dveh letih se baterija običajno obrabi in le redko komu še zdrži cel dan. V Mobistekla.si bodo pregledali vašo baterijo, jo menjali in pregledal polnilne kable, ki jih po potrebi tudi lahko popravijo.

Ponujajo tako popravilo kot tudi nakup novih komponent, v primeru, da obstoječe ne delujejo več.

Težave s kamero

Pri izbiri telefona je poleg hitrosti in prostora na disku pomembna tudi kakovost sprednje in zadnje kamere. Zaradi padcev in drugih poškodb kamera pogosto preneha delovati, kar omeji možnost slikanja, snemanja in opravljanja video klicev.

V času, ko so socialna omrežja in komunikacijske aplikacije del vsakdana, je delujoča kamera ključna. Kljub poškodbam pa ni nujno zamenjati celotnega telefona. Pri Mobisteklo.si vam zagotavljajo hitri servis Samsung telefona in njegove kamere. Po servisu bo kamera spet delovala kot nova!

Nedelujoč mikrofon

Njihov servis je sposoben zamenjati samo pokvarjeni mikrofon, ne da bi zamenjal druge komponente.

Težave z zvočnikom

Tih zvočnik pri Samsungu je lahko posledica umazanije, vode ali padca telefona. Ker je nemoteče klicanje in jasno slišanje sogovornika ključno, je servis Samsung telefona, kjer opravijo čiščenje odprtin in zamenjavo zvočnika ter slušalke, bistvenega pomena. Po servisu bo vaš Samsung deloval brezhibno in spet omogočal nemoteče pogovore ter poslušanje glasbe.

Težave s signalom

Če imate na vašem telefonu težave s signalom, bodo v podjetju Mobistekla.si to takoj rešili, saj so specializirani za reševanje težav s signalom na Samsung napravah. Pregledali bodo vaš telefon, ugotovili vzrok težav in izvedli potrebne popravke za brezhibno delovanje.

Okvara SIM bralnika

Če vaš telefon ne prepozna SIM kartice, ne skrbite. V Mobistekla.si so specializirani tudi za popravilo bralnikov SIM kartic na Samsung napravah.

Nedelujoče tipke

V okviru servisa Samsung telefona je možno tudi kakovostno popravilo gumbov za vklop in glasnost.

Menjava zadnjega stekla

Servis Mobistekla.si hitro in učinkovito zamenja zadnje steklo na Samsung napravah.

Poškodbe ohišja

V primeru poškodb ali deformacij lahko njihov servis popravi ali zamenja ohišje telefona.

Okvara vibracij

Ali vaš telefon med zvonenjem in prejemanjem sporočil ne vibrira več? V tem primeru vam priporočamo, da ga pregleda servis Samsung telefonov v Mobistekla.si, kjer bodo ugotovili vzrok težave in opravili potrebno popravilo.

Izbiro strokovnjaka za servis Samsung telefona ne prepuščajte naključju

Mobistekla.si je vodilno podjetje, ki se osredotoča na popravilo mobilnih naprav in postavlja visoke standarde s svojim tržnim vodilom “Kvalitetno, hitro in ugodno”.

Ne le, da se lahko pohvalijo s sposobnostjo popraviti napravo v roku ene ure, ampak tudi zagotavljajo garancijo na opravljeno storitev, kar kupcem zagotavlja dodatno zaupanje v kakovost njihovih storitev. Zavedajoč se pomena podatkov na napravi, Mobistekla.si zagotavlja, da podatki stranke med popravilom ostanejo nedotaknjeni med, zato varnostne kopije niso potrebne.

Dodatna prednost sta njihova ažurnost in odzivnost, saj imajo vedno na zalogi rezervne dele za nove modele in so za svoje stranke dosegljivi preko različnih komunikacijskih kanalov.

V Mobistekla.si stremijo tudi k popolni transparentnosti, tako da stranke vedno vedo, koliko bodo plačale – brez skritih stroškov ali neprijetnih presenečenj.

Za udobje svojih strank so dodatno poskrbeli še s programom za sledenje popravilu. Z bogatimi izkušnjami, ki obsegajo več kot 10 let, in letnim popravilom približno 12.000 naprav so postali zaupanja vreden partner, ki sodeluje tudi z večjimi podjetji v Sloveniji.

Če ste v dilemi in iščete kakovosten servis Samsung telefona, potem zagotovo izberite Mobistekla.si, saj vam bodo telefon strokovno popravili že v nekaj urah.

Naročnik oglasa: EM SERVIS d.o.o.

 

Tagi