Prodajni salon ŠRAJ: AKCIJSKA PONUDBA za toplotne črpalke, plinske peči in talno ogrevanje

Zima in z njo kurilna sezona je pred vrati. Da bo vaša odločitev o tem, kakšno ogrevanje bi si izbrali, veliko lažja in pa seveda tudi cenovno ugodna, so v prodajnem salonu ŠRAJ v mesecu oktobru in novembru pripravili prav posebno AKCIJSKO PONUDBO za toplotne črpalke, plinske peči in talno ogrevanje. To pa še ni vse. Poskrbeli bodo tudi za strokovno in energetsko svetovanje ter vam pripravili najboljšo ponudbo za vaše potrebe. Prav je možen tudi nakup na obroke.

Prvega julija 2020, je podjetje ŠRAJ GROUP na Pelechovi 90 v Preserjah pri Radomljah odprlo nov prodajni salon ŠRAJ z ogrevalno visokoenergetsko tehniko, kot so toplotne črpalke, plinski kotli, kotli na biomaso in klimatske naprave priznanih evropskih in japonskih blagovnih znamk ter kvalitetne inštalacijske materiale, vodovodne sisteme, prezračevalno tehniko in velik asortima kopalniške opreme. Nov salon s tovrstno ponudbo je več kot dobrodošel, saj boste v njem na enem mestu našli veliko kvalitetnih sistemov in opreme, s katero boste lahko opremili svoj dom.

V mesecu oktobru in novembru so za vas pripravili prav posebno AKCIJSKO PONUDBO za TOPLOTNE ČRPALKE, PLINSKE PEČI in TALNO OGEVANJE. Nudijo pa tudi nakup na obroke!

»Lepo vabljeni v naš salon kjer vam bomo strokovno in energetsko svetovali ter pripravili najboljšo ponudbo za vaše potrebe,« pravi vodja salona Rok Šraj.

Prodajni salon ŠRAJ se nahaja na Pelechovi 90 v Preserjah pri Radomljah, kjer vam bodo prisluhnili ter strokovno in energetsko svetovali. Pripravili bodo najboljšo ponudbo za vaše potrebe.

Po potrebi vam pripravijo tudi projekt za izvedbo, ter vam v sodelovanju z izkušenimi in preverjenimi Mojstri inštalaterji ponudijo celotno izvedbo sistema.

Pri njih dobite širok asortima priznanih blagovnih znamke, kot so VAILLANT, DAIKIN, PANASONIC, MITSUBISHI, SIEMENS, GROHE, GIACOMINI, HENRAD, KAMO in še in še.

Vabljeni, da jih obiščete in se iz prve roke seznanite z njihovo ponudbo v Preserjah pri Radomljah, Pelechova cesta 90, 1235 Radomlje.

Pokličete jih lahko tudi na telefonsko številko 080 29 28 / 01 7227 991 ali jim pišete preko e-pošte info@sraj-group.si. Spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani in Instagrama.

Naročnik oglasa: Šraj Group

Tagi