Preveri podjetje – ko preverjene izkušnje, mnenja in ocene zaposlenih niso več skrivnost

Na delovnem mestu preživimo večji del dneva in vse pogosteje se opozarja na pomen urejenih delovnih razmer in kakovost delovne klime. Resnične informacije o izbranem podjetju so ključnega pomena, saj pripomorejo k lažji in hitrejši odločitvi, zato je dostopnost do njih neprecenljiva.

V želji, da bi iskalcem zaposlitve olajšali pot do pomembnih informacij in nekdanjim zaposlenim ponudili občutek varnosti, ob delitvi informacij, mnenj in izkušenj z drugimi, so se snovalci spletnega portala www.preveri-podjetje.si odločili uporabnikom spleta ponuditi brezplačno orodje, s katerim bi pripomogli k večji transparentnosti na trgu dela.

Na enem mestu so tako zbrani ključni podatki, mnenja in izkušnje nekdanjih ali trenutno zaposlenih, do katerih lahko iskalci zaposlitve dostopate kadarkoli in kjerkoli.

(canva.com)

Ključne informacije in izkušnje zbrane na enem mestu

Portal www.preveri-podjetje.si je v Sloveniji novost. Namenjen je vsem, ki iščete zaposlitev, ali premišljujete o novi zaposlitvi in si želite prihraniti čas z iskanjem ključnih in resničnih informacij o izbranem podjetju. Z nekaj preprostimi kliki lahko hitro in kadarkoli, predvsem pa na enem mestu dostopate do preverjenih informacij o izbranem podjetju. Na vstopni strani lahko obiščete tudi sekcijo Dobro ocenjene zaposlitve, kjer so izpostavljena podjetja, ki so dosegla oceno 4 ali 5 zvezdic.

Ocena direktorjevega dela, vodenje podjetja, delovne klime

Na osnovi odgovorov, ki so jih zapisali zaposleni ali tisti, ki so se odločili za drugačne poslovne in življenjske izzive, si lahko lažje in hitreje izoblikujete mnenje o izbranem podjetju. Objavljeni komentarji predstavljajo izkušnje in mnenja, ki so jih s pomočjo kratkega vprašalnika anonimno in brez registracije že oddali tako zaposleni, kakor tudi nekdanji zaposleni v številnih podjetjih širom Slovenije. Določeni odgovori so krajši, določeni daljši. Vsak od njih pa na svoj način prispeva k oblikovanju slike o razmerah v izbranem podjetju. Med že objavljenimi komentarji so tudi ocene direktorjevega dela in pa samega vodenja podjetja, kakor tudi delovne klime oziroma odnosa s sodelavci.

Pohvale, minusi podjetja in predlogi vodstvu

Objavljene informacije so v izjemno pomoč iskalcem zaposlitve, da lahko hitro in preprosto dostopate do ključnih informacij o podjetju, ki je pritegnilo vaše zanimanje. Hiter pregled izbranih izpostavljenih ključnih podatkov, kot so pohvale, minusi podjetja in predlogi vodstvu, nudijo takojšen vpogled in občutek o potencialnem novem delodajalcu.

Višina plače, izplačevanje nadur, etc

Izpolnjevanje kratkega vprašalnika poteka anonimno in brez registracije, kar piscem daje občutek varnosti, bralcem pa dostop do verodostojnih informacij, s katerimi lahko preverite kaj o izbranem podjetju menijo nekdanji ali trenutno zaposleni. Kakšna je višina plače, je redno izplačana in ali podjetje izplačuje nadure?

Komentarji so kronološko razporejeni po datumu vnosa in uredniško odobreni, v izogib sovražnim ter neprimernim izrazom, kletvicam ali nagovarjanju k sovražnemu govoru.

Mnenja, izkušnje in komentarji

Uredniki so si pri snovanju vprašalnika pomagali z izborom ključnih informacij, ki vsekakor zanimajo iskalce zaposlitve, ob tem pa so še dodali možnost lastnih mnenj, izkušenj, komentarjev in ocene podjetja. V bazi so vneseni vsi registrirani pravni subjekti v Sloveniji, kjer se poleg ključnih podatkov že zapisani tudi številni komentarji trenutno zaposlenih ali nekdanjih sodelavcev.

Vsi, ki se boste odločili anonimno in povsem brez registracije izpolniti kratek vprašalnik, kjer lahko vprašanja tudi preskočite, če nanje ne želite odgovoriti, boste za to porabili le nekaj minut časa, vaše dragocene izkušnje, mnenja in ocene bodo drugim v izjemno pomoč pri odločitvi o novi zaposlitvi.

Spletni portal www.preveri-podjetje.si omogoča prebiranje informacij in oddajo komentarjev tudi na mobilnih napravah.

Naročnik oglasa: Preveri Podjetje

 

Tagi