Podjetniki pozor! Izjemna junijska ponudba za oglaševanje na Domžalcu

Izpostavite svojo ponudbo na veliko

Udobno se namestite, mi pa bomo zavihali rokave in vam pripravili odmevno oglaševalsko akcijo v katero bomo vključili vse naše kanale obveščanje.

Številke pravijo, da je Domžalec najbolj bran regijski medij v Domžalah in širši okolici, za kar smo izjemno hvaležni našim bralcem, ki z zanimanjem prebirajo naše novice in avtorske članke. Dnevno se trudimo ohranjati ažurnost in biti prvi na področju podajanja novic iz širšega lokalnega okolja.

Z veliko zagnanostjo opravljamo naše delo, ki ne pozna premora. Na preži smo vsak dan v tednu, da ohranjamo verodostojnost in hkrati zanimivost naših rubrik. V branje ponujamo širok spekter informacij in novic o življenju in dogajanju v bližnjih občinah.

Predstavite se bralcem Domžalca tudi vi

Ste začeli novo dejavnost? Organizirate pomemben dogodek in želite nanj povabiti tudi obiskovalce portala Domžalec.si? Ste se preselili na novo lokacijo? Morebiti širite ekipo? Imate atraktivne prodajne akcije? Si želite večje izpostavljenosti v lokalni skupnosti in tudi širše? Veliko je razlogov, zakaj bi se predstavili in mi vam lahko pri tem pomagamo.

V juniju smo pripravili za podjetnike izjemno ugoden in bogat oglaševalski paket, zato ne zamudite priložnosti, da se tudi vi predstavite bralcem in obiskovalcem portala domzalec.si. Pri tem vam bomo z veseljem pomagali s pisanjem besedil in oblikovanjem kreativ (pasic oz. bannerjev, kuponov ugodnosti, objav za družabna omrežja). Izdelamo vam tudi časovni in vsebinski media plan.

Kaj vključuje junijski paket?

  • Uredniški PR prispevek (redna cena 160€ + DDV)
  • 21.000 prikazov za mobilno billboard pasico 300x250px (redna cena 150€ + DDV)
  • 2x Story objavo na družabnih omrežjih Facebook in Instagram (redna cena 150 € + DDV)
  • Mesečno sponzorstvo e-novičnika, ki vključuje 4 objave (redna cena 200€ + DDV)
  • SKUPAJ: redna cena 660€ + DDV
JUNIJSKA paketna ponudba za samo 290 € + DDV.

Za več informacij nam pišite na: oglasevanje@domzalec.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaš Domžalec

 

Tagi