Ne zamudite prve Tiala modne revije v Domžalah, to soboto!

Odprtje trgovine Tiala v Mercator centru Domžale

V Mercator centru Domžale se TO SOBOTO ob 10. uri odpira trgovina Tiala, kjer boste lahko kupovali PERILO ZA VSO DRUŽINO! Za dame pa bodo venomer pripravljene ženske kombinacije oblačil, za vse generacije.

»Vizija Tiale je ponuditi kakovost in ugodnost. Hkrati pa tudi širok izbor. Na področju perila, upam trditi, da imamo enega največjih izborov v Domžalah. Za ženske, moške, otroke, ter tudi bogat spalni program. Stranke bodo izbirale med priznanimi znamkami Lisce, Triumpha, Skinyja in Galeba. Hkrati pa nakupovale ugodno perilo, že od 4,99 eur dalje!«, nam je zaupala vodja poslovalnice.

Poleg perila, pa bosta ženskam na voljo tudi priznani nemški znamki Street One in Cecil – na področju ženskih oblačil »Tedensko pripravljamo nove modne kombinacije oblačil in posebne ugodnosti za naše stranke, še posebej tiste, ki bodo del našega Tiala Vip Kluba (svoja vrata odpre ravno na odprtju). Menim, da je še kako pomembno, da stranki znamo svetovati – glede na njene želje, leta in okus. Verjamem, da je to naša največja prednost – prijaznost in strokovnost,« nam je še povedala vodja poslovalnice.

Odprtje trgovine Tiala bo to soboto, 22. 10. 2022 ob 10. uri, v Mercator centru. Ne zamudi prve Tiala modne revije, plesnih nastopov, pogostitve ter nakupujte med prvimi 50timi in si priskrbite svojo Tiala vrečko presenečenja!

Naročnik oglasa: Tiala d.o.o. 

 

Tagi