Naj prostor za prtljago ne bo več izziv

Prostor velja za dimenzijo, o kateri ljudje vsakodnevno morebiti še najmanj premišljujemo ali si njegove dimenzije predstavljamo, vsaj ne do trenutka, ko se znajdemo v situaciji, ko nam ga začne glede na želje in potrebe, ki jih imamo, primanjkovati. Tovrstno spoznanje nastopi takrat, ko skušamo skrbno pripravljeno ter zapakirano prtljago spakirati v avto in iščemo prostor, ki še ni bil zapolnjen.

Pomanjkanje prostora je tako izziv, s katerim se več ali manj vsi soočamo v trenutku, ko se odpravljamo na krajši ali daljši oddih, šolske počitnice ali dopust in to ne glede na model avtomobila, ki ga imamo.

Začetno veselje in navdušenje se kaj hitro prevesi v kreganje ter živčno iskanje možnih rešitev in alternativ, ki bi ne le da pospešile, ampak dejansko omogočile že tako težko pričakovan odhod.

Da ne bi bila tik pred zdajci potrpežljivost in kreativnost, v iskanju možnih alternativ znova na preizkušnji, si pravočasno zagotovite dodaten prostor, ki vam bo venomer na dosegu roke in ga lahko kadarkoli izkoristite. V Peugeot Rodex centru na Rovah so vam na voljo številne ugodne in praktične rešitve, po posebni akcijski ceni – 40 % in vse tja do 30. 4. 2022. Gre za številne prilagodljive kakovostne rešitve, ki so finančno sprejemljive, sočasno pa tudi časovno izvedljive. Izbirate lahko med strešnimi kovčki in nosilci za smuči za vse vrste znamk, ali med strešnimi nosilci za vozila znamke Peugeot.

Zimska sezona je v polnem teku, spomladanske šolske počitnice tako rekoč pred vrati, nedaleč stran pa se že kažejo podobe poletnega oddiha, kjer bosta naša potrpežljivost in kreativnost v iskanju možnih alternativ, znova na preizkušnji. Seveda pa se lahko odločite tudi drugače in si že danes po ugodni ceni priskrbite strešni kovček za takrat, ko ga boste potrebovali in se tako izognete kasnejšim izzivom z iskanjem prostora.

Avtorica: Petra Petravič

 

Tagi