Na Viru vrata odpira nova cvetličarna Calla

Prvega decembra na Viru pri Domžalah vrata odpira nova cvetličarna Calla, kjer bodo dnevno nudili pestro izbiro svežega rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih dodatkov, ki jih bodo po vaši želji oblikovali v čudovite aranžmaje za različne priložnosti.

Že od nekdaj ima cvetje poseben pomen. Ne krasi nam samo vrta, sob ali okenskih polic. Uporabljamo ga ob različnih priložnostih in pa tudi za izkazovanje naklonjenosti in ljubezni. S prvim decembrom boste lahko cvetje, šopke, lončnice in aranžmaje za različne priložnosti kupili v Cvetličarni Calla, ki je ime dobila po čudoviti elegant gomoljnici, ki je odličen okras za lonce in korita. Ker je Naidi Husič to cvetje najbolj pri srcu, se je odločila, da bo svojo cvetličarno poimenovala po tem cvetju. Cvetličarna Calla se nahaja na Sončni ulici 2 A, na Viru pri Domžalah, tik ob Šaranovičevi cesti, na mestu, kjer je bila vrsto let cvetličarna Nuša.

Kot nam je povedala Naida, bodo imeli dnevno na voljo pestro izbiro različnega cvetja, cvetličarji pa bodo poskrbeli, da bodo izpod njihovih rok po željah strank nastajali čudoviti šopki in cvetlični aranžmaji za različne priložnosti: poroke, pogrebe, rojstne dneve, obdarovanja, ob posebnih prazničnih priložnostih, okrasitve prostorov … Na voljo bo tudi zavijanje in aranžiranje daril. Ob tem se bodo potrudili, da bodo ustregli vašim željam in potrebam.

Ker vstopamo v praznični december imajo v cvetličarni seveda na voljo tudi adventne venčke ter različne božično-novoletne aranžmaje.

V Cvetličarni Calla bodo poskrbeli tudi za dostavo na dom ali želen naslov v Domžalah ali okolici. Prav tako boste lahko cvetje, šopek ali aranžma predhodno naročili po telefonu, ob dogovorjeni uri pa naročilo prevzeli v cvetličarni.

Na dan odprtja cvetličarne bodo poskrbeli tudi za pogostitev, strankam pa ta dan nudijo 10% popust ob nakupu.

Cvetličarna Calla bo od ponedeljka do petka odprta med 9. in 17. uro, ob sobotah pa od 8. do 13. ure.

Vabljeni, da jih obiščete in se na lastne oči prepričate o njihovi ponudbi čudovitega cvetja ter prijaznosti cvetličarjev. Prepričani smo, da od tam ne boste odšli nezadovoljni. Za naročila lahko pokličete na telefonski številki: 070 723 544 ali 040 122 800 ali preko e-naslova: husicnaida78@gmail.com. Spremljate pa jih lahko na njihovi FB strani in Instagram profilu.

Miha Ulčar; Foto: Cvetličarna Calla

Tagi