Kavarna Hiša išče okrepitev

V prekrasnem ambientu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja v Dobu pri Domžalah, se vsakodnevno pišejo zanimive zgodbe. Tako v dopoldanskih, kakor tudi popoldanskih urah, je butična kavarna skrbno opremljena in urejena v »Vintage stilu« izjemno priljubljeno stičišče ljubiteljev dobrih kav, izvrstnih čajev, okusnih sladic in prijetnih druženj. Ekipa Kavarne Hiša išče okrepitev in v svoj kolektiv z veseljem sprejme srčno osebo, ki uživa v dobrem kolektivu, glasbi, lepem okolju in tudi delu.

V družinam ter hišnim ljubljenčkom prijazna kavarna, Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah se vsakodnevno pišejo številne zgodbe. Zgodbe o prijetnem kramljanju ob srkanju odlične Illy kave, pitju pravega angleškega čaja, crkljanju ob uživanju slastnih domačih sladic ter poizkušanju 100% naravnih domačih sladoledov.

V domačem notranjem ambientu kavarne ali na zunanjem rajskem vrtu, se dnevno pišejo tudi zgodbe o mirnih kotičkih, kamor se lahko obiskovalci željni miru in tišine umaknejo, ter sproščeno prelistajo knjigo ali časopise. Med uživanjem v branju, pa se čas ustavil.

Kavarna Hiša se ponaša s prostornim zelenim travnikom, skrbno urejenim in zagrajenim vrtom z zanimivimi lesenimi otroškimi igrali, kjer se lahko otroci sproščeno igrajo, medtem, ko se starši v miru pogovarjajo. Vse to na čudoviti rajski terasi, kjer pogled seže do Alp. V Hiši Kavarna so dobrodošli hišni ljubljenčki, jeklenim konjičkom pa je namenjen velik parkirni prostor.

Kolektiv Kavarne Hiša za pomoč v strežbi išče osebo, ki si želi delati v prijetnem ter urejenem delovnem okolju, z zagotovljenim rednim ter korektnim plačilom ter z mnogimi ugodnostmi, med katerimi so tudi nagrade in prilagodliv urnik dela. Za pomoč v strežbi ponujajo različne možnosti sodelovanja:

  • Študentska napotnica
  • s.p.
  • redna zaposlitev

Vstopite skozi vrata Hiše Kavarna in naj vas prevzame čarobnost kavarne z dušo.

Za več informacij lepo vabljeni, da jih pokličete na tel: 041 701 080 ali jim pišete na IG profil kavarnahisa

Ekipa Kavarne Hiša je resnično super.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi