Kako podaljšati spolne odnose?

Spolnost je pomemben del vsakega partnerskega odnosa, ki pa v večini primerov temelji na tem, da oba udeleženca doživita orgazem. Gre seveda za posebno doživetje s številnimi blagodejnimi vplivi na zdravje tako ženske kot moškega (med drugim naj bi ugodno vplival na zdravje srca in ožilja ter pomagal v boju proti depresiji), a orgazem kljub temu ne bi smel biti edini cilj spolnih odnosov.

Ti naj bodo rezervirani za uživanje v intimnosti, izkazovanje ljubezni in strasti med partnerjema ter času, namenjenem medsebojnemu povezovanju, prav tako igrivosti ob pomoči različnih pripomočkov, kupljenih v erotični trgovini.

Iz vsega sledi, da velja stremeti k čim daljšim spolnim odnosom, saj so iskrice, ki jih partnerja doživita med seksom, večje in boljše merilo kakovosti spolnosti kakor doživljanje ali nedoživljanje orgazma.

Kako torej doseči, da bo spolni odnos trajal dlje?

Raziskave kažejo, da moški orgazem v povprečju doživijo v desetih minutah, pogosto celo prej (petih), kdaj kasneje (petnajstih). V nasprotju z njimi pa orgazem številnim ženskam niti ni dosegljiv, na kar vpliva več tako fizičnih kot psihičnih dejavnikov, med drugim samo dejstvo, da je žensko telo drugačno od moškega in zato potrebuje več stimulacije.

Za slednjo obstajajo različni načini, a se pari vse pogosteje odločajo tudi za pripomočke, kupljene v erotični trgovini. Denimo za dildo, v več različicah (velikost, material, namen) na voljo v erotični trgovini Svet erotike.

Ker je marsikateri oblikovan z mislijo na močnejšo “notranjo” stimulacijo ženske (G-točka, ščegetavček), uporaba dilda med spolnim odnosom žensko do orgazma pripelje hitreje in tudi z večjo gotovostjo, da ga bo sploh doživela. Poleg tega intimna igra s partnerjem v primeru uporabe pripomočkov, kakršne ponuja erotična trgovina Svet erotike, odnos podaljša in ga naredi še bolj strastnega ter živega, saj prebudi čutila obeh.

Seks tako postane skupek raziskovanja telesa, dotikov, odkrivanja novega, masaže, doseganja vzburjenosti in šele nato penetracije.

Prezgodnji izliv in težave z erekcijo

Znano je, da je moški organ izredno občutljiv, kar pomeni, da moške celo najmanjši dražljaj tako rekoč nemudoma pripelje do erekcije, žal pa le kanec pretirane stimulacije zlahka povzroči tudi prezgodnji izliv. A se je temu mogoče izogniti, in sicer tako, da ženska penis draži tako dolgo dokler moški ne doseže trenutka pred izlivom. Takrat naj draženje ustavi in ga malenkost stisne neposredno pod glavico, s čimer bo preprečila izliv oziroma spermo potisnila nazaj.

Gre za učinkovit način podaljšanja erekcije, ki ga je mogoče izvajati tudi med penetracijo. Podoben učinek se doseže z uporabo pripomočka iz erotične trgovine – obročka za penis, ki poleg tega, da pomaga zadržati orgazem, tega še okrepi.

Izdelan je iz različnih materialov (lateks, usnje, kovina, plastika) in oblikah, vsem njim pa je skupno, da penis neprekinjeno ne sme objemati več kakor dvajset minut in da ga je predhodno treba namazati z lubrikantom na vodni osnovi.

Poleg naštetega se je dolgim spolnim odnosom najlažje prepustiti z ustrezno skrbjo zase in svoje telo. Moški spolno moč krepi z redno telesno vadbo in športnimi aktivnostmi ter ustrezno prehrano.

Ker je erekcija tesno povezana z ožiljem, je priporočljivo posegati po živilih, ki skrbijo za zdravo ožilje, denimo ribah, bogatimi z omega-3 maščobnimi kislinami, jagodičevju, granatnemu jabolku in cimetu.

Še daljšo in močnejšo erekcijo pa moški doživi, če poseže po modri tabletki, prehranskemu dodatku z naravnim virom izvlečkov rastlin ter korenin in vitaminov. Erotična trgovina Svet erotike ponuja različne modre tabletke za izboljšanje erekcije brez stranskih učinkov, mogoče pa jih je kupiti v prosti prodaji, brez recepta, izdanega s strani zdravnika, kar ne velja tudi za znamenito Viagro.

Žensko telo zahteva več pozornosti od moškega

Čeprav ženske veliko redkeje in težje doživijo orgazem kakor moški, za kar v povprečju potrebujejo dvajset minut, to praviloma ne velja za oralno zadovoljevanje ter dolgo, strastno predigro. Ker je žensko telo kompleksnejše od moškega, ženske, da bi se vzburile, potrebujejo več stimulacije, vključujoč draženje G-točke, ščegetavčka in tudi same vaginalne odprtine, najbolje s prsti ter, priporočljivo, jezikom.

Kombinacija prstov in jezika velja za uspešno ter preverjeno, vsaj kar zadeva spolne odnose, ki pripeljejo do zadovoljitve. Počasno, nežno drgnjenje erogenih točk med dolgo predigro, ki naj vključuje poljubljanje, objemanje in dotike po celem telesu, žensko sprosti, zaradi česar se moškemu lažje prepusti tudi med penetracijo.

Ščegetavček je sicer najbolj dovzeten za kroženje, še bolj občutljiv pa postane, če se ritem tega spreminja iz počasnejšega v hitrejše (in obratno) in iz nežnega v nekoliko bolj grobega oziroma če draženje s prsti prekine nežen dotik jezika.

Ne glede na pravkar opisano velja, da je najbolje slediti odzivom ženskega telesa, saj ženske za razliko od moških na dotike reagirajo zelo različno. Iz tega sledi, da je pomembno predvsem, da se ženska počuti sprejeto, ljubljeno in skupaj s partnerjem prisotno v danem trenutku, pri čemer bistvo ni v tem, ali spolni odnos izvajata sama ali ob pomoči katerega od pripomočkov iz erotične trgovine.

Obstajajo ženske, ki so precej sramežljive, in tiste bolj odprte narave. Slednje za svoj užitek brez zadržkov tudi pred partnerjem poskrbijo same, najsi bo s samozadovoljevanjem najsi bo z vibratorjem, najpopularnejšim erotičnim pripomočkom vseh časov.

Navkljub temu, da ženske težje doživijo orgazem, se njihovo telo po njem regenerira veliko hitreje od moškega; običajno že v nekaj sekundah ali minutah, zaradi česar je ženska zmožna doživeti več zaporednih orgazmov. V primerjavi z njimi moško telo potrebuje dlje časa, zato so zaporedni orgazmi njim težje dosegljivi, ne pa nemogoči.

Kot smo že omenili, bistvo spolnosti ni v orgazmu, temveč v doživljanju lepih, prijetnih, sproščenih trenutkov v dvoje. S tem se strinja večina žensk, vse več pa je tudi moških, ki prisegajo na dolgo predigro in temeljito raziskovanje partneričinega telesa.

A rezultati ameriške raziskave navkljub temu kot povprečno dolžino spolnega odnosa skupaj s predigro navajajo petindvajset minut, medtem ko angleške brez vključene predigre izpostavljajo dolžino v trajanju komaj šestih minut. Žal ne ena ne druga raziskava ne vključuje odstotka žensk, ki so dosegle orgazem, vendar je, vsaj sodeč po njihovih željah, mogoče predvideti, da je ta izredno majhen.

Erotična trgovina Svet erotike pozornost namenja tako ženskam kot moškim, zato poleg zgoraj naštetih nasvetov omogoča tudi uporabo različnih pripomočkov, ki celo spolne odnose v dolgoletnih partnerskih zvezah znova oživijo.

Naročnik oglasa: SVET EROTIKE

 

Tagi