Hišni sejem podjetja Vodoterm – že 25 let strokovnjaki ogrevanja in vodovoda

Pomlad je končno prispela in prinesla obilo pozitivne energije in novega zanosa. Temu primerno tudi v podjetju Vodoterm v Radomljah prirejajo tradicionalni hišni sejem, na katerem se v sproščenem vzdušju predstavijo kot specializirani ponudnik vodovodnega in ogrevalnega asortimana, ki zna tudi po 25 letih vedno pokazati kaj novega. Hišni sejem, na katerem bodo v družabnem in sproščenem vzdušju prestavili svoje znanje in prednosti ter predstavili tudi delovanje različnih ogrevalnih naprav v živo, bo potekal v četrtek, 12. aprila 2018, med 7. in 19. uro. 

Letos teče že 25. leto odkar v Radomljah deluje podjetje Vodoterm d.o.o., v ožji in širši okolici prepoznani kot specialisti na področju ogrevanja, vodovoda in kopalniške opreme. V letošnjem letu so povsem prenovili salon kopalniške opreme ter v ponudbo vključili tudi blagovne znamke, prepoznane po višji kvaliteti in zanimivih estetskih rešitvah: keramične ploščice Marazzi, armature Steinberg, kopalniško pohištvo Casabath ter tuš kabine Novellini. Še vedno pa brezplačno nudijo tudi 3D izris kopalnic ter osebno svetovanje pri izbiri.

V četrtek, 12. aprila 2018, med 7. in 19. uro vas v podjetju Vodoterm že tradicionalno vabijo na hišni sejem, kjer bodo svoje znanje in prednosti predstavili v družabnem in sproščenem vzdušju, predstavili pa bodo tudi delovanje različnih ogrevalnih naprav v živo.

Letos želijo izpostaviti predvsem naslednje:

  • prenovljen salon kopalniške opreme z novimi znamkami v ponudbi: ploščice Marazzi in Novabell, pohištvo Casabath, kabine Novellini, armature Steinberg …;
  • predstavitev ter tehnična podpora proizvajalca obtočnih črpalk IMP Pumps;
  • predstavitev ter tehnična podpora proizvajalca splakovalnikov in sifonov LIV Fluidmaster;
  • ogledi referenčnih objektov delovanja ogrevalnih naprav v živo: toplotna črpalka zrak-voda Stiebel Eltron WPL, kompaktni sistem toplotne črpalke z rekuperatorjem Stiebel Eltron LWZ, toplotni črpalki zrak-voda De Dietrich HPI in Alezio V200, kotel na polena Windhager LogWin Klassik

Ker letos teče 25. leto od ustanovitve podjetja Vodoterm, jih bo ob tej priložnosti počastila tudi Godba Domžale s krajšim nastopom ob 17. uri. Za prijetno vzdušje, pijačo in hrano poskrbljeno. Vabljeni, da jih obiščete!

 

Tagi