Domžale z okolico pozor! Dostava hrane na dom – posebne jesenske akcije

Dostava na dom je v današnjem sodobnem svetu več kot zaželena. Hiter tempo življenja, mobilna omejenost starejše populacije, v zadnjem obdobju pa tudi tudi ukrepi v zvezi s preprečevanjem širjenja koronavirusa, kličejo k novim pristopom, ki so se jim prilagodili številni trgovci, gostinci in podjetniki. Če nimaš dovolj časa ali pa enostavno zaradi omejitev ne moreš sam po nakupih ali v restavracijo, slaščičarno … potem je dostava na dom odlična priložnost, da prideš do želenega.

Tudi v Domžalah in okoliških občinah so številna podjetja, ki na dom dostavljajo hrano, živila, slaščice in še marsikaj drugega. Našemu vabilu k predstavitvi dostave na dom, so se odzvali v MGC Bistrica Domžale (dostava kosil na dom), slaščičarni Torte Bella (dostava tort in slaščic na dom) in podjetju Gajbica (dostava svežih lokalnih pridelkov in drugih dobrot na dom). To pa še ni vse. V sodelovanju z našim portalom so pripravili tudi akcije.

MGC Bistrica Domžale dostavlja kosila na dom 

Starost s seboj prinaša številne nove izzive in prilagajanja, ki se jih vsak posameznik oziroma družina loteva reševati na svojevrsten način. Opravila in aktivnosti, ki so bila prej pomemben del vsakdanjika, lahko počasi preraščajo v opravila, ki nas bremenijo in ki jih preprosto ne zmoremo (npr. zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja) ali nimamo več volje opravljati. Da pa bi lahko kar najdlje ostali v domačem okolju, kjer se počutite varno in sproščeno, tam kjer ste obkroženi z vam pomembnimi ljudmi, vam MGC Bistrica Domžale poleg dejavnosti institucionalnega varstva nudi tudi zunanje storitve kot je dostava kosila na dom.

Dostava skrbno pripravljenih obrokov, izpod rok naših kuharskih mojstrov je namenjena starejšim občanom občine Domžale in sicer vsak delovni dan od ponedeljka do petka, med 11:30 in 13:30 uro.

Naročite jo osebno pri strokovni vodji/socialni delavki Ireni Štrus (tel.: 01-7297-317, 051-381-583, e-mail: irena.strus@mgc-bistrica.si) ali pri vodji prehrane Mirzetu Mahiću (tel.: 01-7297-325, 01-7297-347, e-mail: kuhinja@mgc-bistrica.si), kjer boste izpolnili zato pripravljen obrazec, pričakujemo pa vas vsak delovni dan med 8:00 in 9:00 uro. Ker vam želimo priti nasproti in vam kar se najbolj da olajšati življenje v domačem okolju, vam lahko kosilo pripeljemo na dom ali pa ga prevzamete sami v kuhinji MGC Bistrica. V primeru, da želite dostavo kosila na dom, je cena dostave na območju Domžal 2,20€ z DDV, izven Domžal pa 3,00€ z DDV.

V MGC Bistrica se ob enem zavedamo, da v starosti naraščajo potrebe po nekaterih hranilih ter, da ima zdrava in uravnotežena prehrana pomembno vlogo pri ohranjanju vitalnosti in zdravja starih ljudi. Hkrati smo ozaveščeni o pridruženih bolezenskih stanjih, ki zahtevajo skrbno pripravljeno dietno prehrano, zato vam v sklopu naših kosil nudimo možnost naročila navadnega kosila, katerega cena znaša 6,60€ z DDV, ter dietnega kosila, ki znaša 7,20€ z DDV.

MGC Bistrica, d.o.o., Cesta talcev 10, 1230 Domžale, 01/ 729 73 17, www.mgc-bistrica.si

***********************

Torte Bella za sladek vstop v jesenski čas 

Če sledite sladkemu vonju, vas bo pripeljal v Dob pri Domžalah, kjer se nahaja delavnica Torte Bella. V podjetju, ki ga je ustanovila Maja Habjan se pod spretnimi rokami pečejo dobrote za vse priložnosti.

Slaščičarstvo je naša strast in ljubezen, kamor lahko prelijemo vse svoje ideje iz katerih nato nastanejo izjemne kreacije. V vseh letih svojega dela nam je glavno vodilo kvaliteta naših proizvodov s katerimi se trudimo zadovoljiti vse vaše želje.

Izdelujemo torte, domači sladoled in ostale sladice po naročilu naših strank, vsako kreacijo pa lahko popolnoma personaliziramo vašim željam. V letošnjem letu v Domžalah odpiramo tudi slaščičarno, ki bo vsakemu gostu privabila nasmeh na obraz.

Naročila sprejemamo na:

Naš delovni čas:

  • ponedeljek – petek 8:00 – 17:00
  • sobota – nedelja 11:00 – 13:00
Ponujamo tudi dostavo v primerno hlajenem vozilu.

Cena dostave v občino Domžale je 5€, izven občine pa 0,6€/km.

NE ZAMUDITE OKTOBRSKE AKCIJE!

Za sladek vstop v jesenski letni čas, bralcem Domžalca ponujamo posebno ugodnost. Na naši spletni strani www.torte-bella.si preko spletnega obrazca za naročilo tortice, pod opombe vpišite geslo: ˝Domžalec˝ in prejmite popust za 10 kosno tortico z osnovno dekoracijo, v vrednosti 5€. Akcija velja od 1.10.2021 – 31.10.2021, naročilo pa oddate vsaj en dan pred prevzemom.

Bella, Maja Habjan s.p., Ljubljanska cesta 40, Dob, 051 262 988, www.torte-bella.si

***************************

Za lušte, razvade in zdrave navade. Gajbica!

Naročite si dostavo svežih lokalnih pridelkov in drugih dobrot na dom — v lični leseni gajbici. Izbirate lahko med več kot 450 izdelki — med sadjem in zelenjavo za katera vedno označimo s katere kmetije sta, mlečnimi izdelki (kmetija Flis, Pustotnik in mlekarna Planika), jajci, suhomesnatimi izdelki (Mesarija Kragelj in mesnine Divjak), kraft pivi (Maister in Pelicon) in vini ter sladkimi dobrotami med katerimi najdete tudi dobrote iz Ateljeja Karim in še in še.

Sodelujemo z lokalnimi kmetijami in pridelovalci in gajbico vedno sestavimo na dan dostave – bolj sveže in lokalno ne gre!

Naročila sprejemamo vsak dan v naši spletni trgovini. Če želite dostavo naslednji dan, naročilo oddajte do 14:00. Dostava na dom in v podjetja po Osrednjeslovenski, na Gorenjsko, Štajersko, Dolenjsko in Primorsko. Gajbico lahko pošljete tudi kot darilo — prijatelju, družini ali poslovnemu partnerju.

NE ZAMUDITE AKCIJE!

Bralci Domžalca lahko med 1. 10. 2021 in 8. 10. 2021 izkoristite kodo za brezplačno dostavo ob nakupu nad 30 EUR! Uporabite kodo: “DOMZALC”.

Sodobni splet d.o.o., Kajakaška 40A, 1211 Ljubljana-Šmartno, Podpora kupcem: 051 200 335, www.gajbica.si FB: gajbica.si IG: gajbicasi

Tagi