Brezplačna spletna trgovina za podjetnike prizadete med koronakrizo

Veliko podjetij in znancev je bilo to leto prizadetih zaradi koronakrize in namesto doseganja poslovnih ciljev, ki so si jih postavili na začetku leta, so bili primorani iskati načine, kako preživeti krizo in nadaljevati z delom po koncu ukrepov. Nekateri niso mogli najti možnosti, kako nadaljevati s svojim poslovanjem in so se znašli v nezavidljivem položaju tik pred stečajem.

Trenutna situacija na zdravstvenem in ekonomskem področju je posegla v poslovna življenja vseh nas in vsi vemo, da je božič idealno obdobje za pomoč drug drugemu. Zato sta se prevajalska agencija K&J Translations in digitalna agencija OlioWeb odločili, da bosta sodelovali in ponudili pomoč majhnim podjetjem, ki jo v tem času najbolj potrebujejo.

Pomoč trem manjšim podjetnikom

Podjetji sta združili moči in bosta zastonj ponudili svoje storitve trem manjšim podjetjem, ki so se znašla v finančni stiski. V okviru pomoči bosta izdelali enostavno, funkcionalno spletno trgovino z vsemi plačilnimi metodami in le-to prevedli v en tuji jezik po izbiri podjetnika.

Vse, kar morajo zainteresirani narediti, je napisati informacije o svojem podjetju in storitvah, ki jih ponujajo, ter na kratko opisati, kako je koronakriza vplivala na njihovo poslovanje. Na koncu bodo izbrana tri podjetja/podjetniki, ki bodo prejeli novo spletno trgovino.

Zainteresirani se lahko javijo do 10. januarja 2021. Več informacij je dostopnih na spletnih straneh obeh agencij: K&J Translations in OlioWeb.

Miha Ulčar; Foto: K&J Translations

 

Tagi