BoxSpring postelje – priljubljene oblazinjene postelje

Boxspring postelje, Spring Box oz. Box postelje, kot jih radi ljudje poimenujejo, so oblazinjene postelje, ki so zadnja leta zelo iskane. V medijih je pogosto zaslediti BoxSpring postelje, ki so izdelane v Sloveniji. Od ostalih se razlikujejo po tem, da se izdelajo za vsakega kupca posebej – glede na njegove želje po dizajnu, barvi, materialu oblazinjenja, končni višini in seveda trdoti samega ležišča. Slednje se natančno všije v to čudovito oblazinjeno posteljo. S čim te kvalitetne postelje navdušujejo, kaj vse lahko pri tej postelji individualno izberete, kje jih lahko preizkusite, kupite in kdo od znanih Slovencev že uživa v udobju BoxSpring postelje, izveste v nadaljevanju.

BoxSpring postelja – Katera je najbolj priljubljena

Na trgu je veliko boxspring postelj. Kar nekaj ponudnikov te postelje ponuja v spletnih trgovinah in jih ima razstavljenih v svojih salonih. Med njimi je zaslediti kar nekaj razlik, tako po kvaliteti, kot po udobju, dizajnu, višini, življenjski dobi in možnosti obnove. Glede na priljubljenost izpostavljamo BoxSpring postelje, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico in jih najpogosteje zasledimo v svetu arhitektov in spalnic znanih Slovencev.

Inovator BoxSpring postelje, ki nastaja na domačih tleh, je Valentin Marinšek

Pod to tapecirano posteljo BoxSpring je podpisan Valentin Marinšek, inovator in vodja tehničnega sektorja v podjetju Maremico, ki je znan po izjemnih inovativnih rešitvah za udoben spanec in moderen dizajn postelje. S svojo ožjo ekipo sodelavcev je nadgradil oblazinjeno posteljo v popolno perfekcijo, ki se imenuje BoxSpring. Njegova zadnja novost, ki navdušuje z videzom lebdenja je lebdeča postelja BoxSpring Fly.

Slovenska izdelava BoxSpring postelje zagotavlja hitre dobavne roke in trajnostne novitete

Podjetje Maremico je na trgu že od leta 1994. Za njimi so dragocene izkušnje, ki jim pomagajo biti najboljši oz. se zahvaljujoč tudi temu uvrščajo v sam vrh proizvajalcev ležišč, vodnih postelj in BoxSpring postelj daleč naokoli. Lastna ekipa, od svetovalk do monterjev, ki posteljo izdelajo in jo brezplačno dostavijo ter sestavijo, je prednost, ki zagotovo da piko na i pri sami nakupni odločitvi.

Prednosti, ki jih ta oblazinjena postelja prinaša

Skupek vsega, kar v podjetju Maremico ponujajo da misliti, da si je vredno vzeti čas, ko kupujemo posteljo z vzmetnico, da si vzamemo čas in preizkusimo udobje same postelje v živo.

BoxSpring postelja z nadstandardno višino in dimenzijo po vaši izbiri

BoxSpring moderne postelje so postelje z nadstandardno višino vse do 70 cm, ki poleg kraljevega videza omogočajo tudi enostavno leganje in vstajanje. Dimenzije postelje BoxSpring so na voljo tako za ljubitelje standardnih dimenzij, kot tudi za ljubitelje nestandardnih dimenzij. Dandanes je tako velika izbira zelo dobrodošla, saj ima mnogo hiš večje spalnice kot včasih. Svoboda pri opremi doma je lahko tako večja.

BoxSpring postelja v več kot 100 barvnih odtenkih

V Spalnem centru Maremico vam omogočajo, da lahko svojo BoxSpring posteljo oblazinite v tekstilno usnje, tkanino ali žametni pliš v več kot 100 barvnih odtenkih. V svoji ponudbi imajo tudi različne dizajne posteljnega vzglavja oz. vzglavnih stranic, kar omogoča, da si lahko izberete tistega, ki se bo najbolj podal stilu vaše spalnice.

Ne le dizajn in barve, tudi trdoto ležišča izberite po svoji želji

Ne le posteljno ogrodje, strokovnjaki Spalnega centra Maremico vam po meri izdelajo tudi ležišče oblazinjene postelje. Četudi bi potrebovali zakonsko posteljo, vam lahko izdelajo zakonsko ležišče, ki bo na zunaj delovalo kot popolna celota, znotraj pa bo vsaka polovica izdelana glede na potrebe in želje vsakega posebej.

Po novem lahko namestite rjuho hitro in enostavno

To je vesela novica za vse, ki imajo manj moči v rokah, bolečine  križu oz. si želijo postiljati rjuhe za BoxSpring postelje enostavneje kot kdaj koli. BoxSpring postelje, ki jih izdelujejo v podjetju Maremico, so vam na voljo tudi z Exclusive Top toperjem. To je toper, v katerem se nahaja vrhnji sloj izbrane visoke vzmetnice, med tem ko sta preostali dve tretjini vzmetnice oblazinjeni in očem skriti ter všiti v BoxSpring posteljni okvir.

V njihovem BoxSpringu se nahajajo trajnostne rešitve

Skrb za okolje in trajnostna naravnanost sta izjemno pomembni. Kot je videti, temu sledijo tudi v podjetju Maremico, saj so njihove BoxSpring postelje sestavljene iz več delov, jih je čez leta le obnovite, brez da bi menjali posteljo v celoti. Kot primer lahko izpostavimo barvo oblazinjenja. Če se je boste naveličali, vam pretapecirajo vzglavje ali celotno posteljno ogrodje. Če je prevleka vaše vzmetnice dotrajana ali ima madeže, ki vas motijo, vam lahko zamenjajo zgolj prevleko. Možna pa je tudi menjava dotrajanega ležišča, kar pomeni, da lahko ta BoxSpring postelja ostaja dlje od povprečja.

Strokovno svetovanje in brezplačna dostava ter montaža

Kar cenimo je tudi dejstvo, da pri nakupu njihove BoxSpring postelje nikoli nisi sam. Ekipa Maremico poskrbi od A do Ž. Od strokovnega svetovanja na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah, do zadnjega koraka, to sta brezplačna dostava in montaža.

Zaupajo jim številni Slovenci

Slovenci vse bolj cenimo slovensko in za svojo moderno spalnico radi izberejo BoxSpring posteljo. To je opaziti tudi med znanimi Slovenci. Zasledili smo jih kar nekaj: Bine Volčič, kuharski mojster, Mojca Mavec, novinarka in tv voditeljica, slovenski biatlonec Jakov Fak, zmagovalka kuharske oddaje Master Chef Sara Rutar in druge. Vsa njihova mnenja si lahko ogledate na strani uporabnikov BoxSpring postelje.

Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji res nenormalno dobro spi. Zase želiva res dober spanec in to nama je zelo pomembno, sploh zato, ker sva od jutra do večera na nogah. Ko sva zvečer utrujena, padeva v posteljo in se zjutraj zbudiva. Ni prekopicavanja po postelji, ko na pol sanjaš, na pol bediš. Samo zbudiš se in zjutraj te kavica počaka in to je the best.

Bine Volčič
vrhunski chef

Naročite več kot 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico

Brez obveznosti naročite brezplačen katalog TUKAJ in se spoznajte sanjski svet postelje BoxSpring ter ostalih posteljnih dodatkov, ki spanje naredijo udobno in zdravo (vzglavniki, posteljnina, rjuhe …).

Naročnik oglasa: Spalni center Maremico

 

Tagi