Avgusta še trije koncerti v Hiši Kavarna

V Hiši Kavarna tudi v avgustu nadaljujejo s poletnimi koncerti, izpeljanimi v romantičnem soju večernih luči in v prijetnem butičnem ambientu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Vstopite skozi vrata Hiše Kavarna in naj vas prevzame čarobnost kavarne z dušo

Čez dan je Hiša Kavarna na Dobu pri Domžalah priljubljeno stičišče ljubiteljev odlične Illy kave, pravih angleških čajev, naravnih limonad in pa vod z različnimi okusi, ki jih po željah obiskovalcev z veseljem pripravi osebje v kavarni. V ponudbi imajo tudi številne slastne domače sladice z manj sladkorja, ob katerih se lahko pocrkljate in poizkusite tudi različne okuse 100% naravnih domačih sladoledov.

V večernih urah pa se na določen dan ambient družinam prijazne kavarne še dodatno obogati in zlije z glasbenim vzdušjem, ki mu botrujejo melodični ritmi in nastopi glasbenih skupin. Prisluhnete jim lahko najsibodi na zelenem travniku, kjer se razprostira skrbno urejen in zagrajen rajski zunanji vrt z zanimivimi lesenimi otroškimi igrali, ali v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu«.

Koncert priljubljenega legendarnega slovenskega kantavtorja Adija Smolarja, sreda, 27. julij 2022 Hiša Kavarna.

Preživite letošnje poletne večere ob dobri glasbi tudi vi. Prepustite se sproščenemu druženju ob nastopih glasbenih skupin, ki se bodo obiskovalcem željnih prijetnih in melodičnih glasbenih ritmov predstavili v večernih urah že avgusta in sicer v čarobnem ambientu Hiše Kavarna v Dobu pri Domžalah. Lepo vabljeni.

Koncert priljubljenega legendarnega slovenskega kantavtorja Adija Smolarja, sreda, 27. julij 2022 Hiša Kavarna.

Razpored koncertov v Hiši Kavarna, avgust 2022

Koncert skupine 2B, v petek 5. avgusta 2022 ob 19. 30 uri

V začetku avgusta prihajata v Hišo Kavarna mlada fanta iz belokranjske skupine 2B, ki sebe opisujeta kot neutrudljiva sodobna romantika, ujetnika elektronske glasbe prepletene z organskimi zvoki. Fanta sta v letošnjem poletju v polnem zagonu, saj intenzivno nastopata in snemata novi album. Koncert bo izpeljan ne glede na vremensko napoved. Vstop prost.

RAZPRODAN – Koncert skupine Hamo in Tribute 2 Love, v sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri

Ćlani skupine Hamo & Tribute 2 Love, so leto 2022 poimenovali ‘leto lubezni’.

Hamo & Tribute 2 Love je zaprisežen live band, ki mnogo svojega edinstvenega zvoka poslušalcem ponuja s pomočjo in skozi improvizacijo. Svojo glasbeno in lubezensko zgodbo so začeli pisati pred več kot desetletjem. Na koncertu v Hiši Kavarna boste lahko slišali njihove največje uspešnice, največje komade, kakor tudi tiste posebne in pa tudi nove.

Koncert Klape Sidro v sredo, 31. avgusta 2022 ob 19.30 uri

Zadnji večer avgusta pa je rezerviran za mlado in priljubljeno lokalno vokalno skupino s šestimi člani, ki sliši na ime Klapa Sidro

Vsi člani priljubljene vokalne skupine Klapa Sidro so glasbeno podkovani, najsibodi pevsko ali instrumentalno, prihajajo pa iz okolice Lukovice. Skupaj prepevajo že od leta 2012, navdušujejo se pa nad slovenskimi, dalmatinskimi in tujimi napevi. Čeprav se zdi, da nimajo ničesar skupnega, jih povezuje tesno prijateljstvo in pa ljubezen do zvena prelepih harmonij.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič

 

Tagi