Koncert skupine 2B v Hiši Kavarna

V začetku avgusta v Hišo Kavarna prihajata mlada fanta iz belokranjske skupine 2B, ki sebe opisujeta kot neutrudljiva sodobna romantika, ujetnika elektronske glasbe prepletene z organskimi zvoki. Fanta sta v letošnjem poletju v polnem zagonu, saj intenzivno nastopata in snemata novi album.

Začetki belokranjske glasbene skupine segajo v leto 2009, ko so trije bratje Jernej Mihelič (bas kitara, vokal), Primož Mihelič (sample pad, bobni, tolkala, vokal) in Gašper Mihelič (ritem kitara, glavni vokal) ustanovili zasedbo, ki sliši na ime B2. Leta 2019 sta se Primož in Gašper brez pričakovanj pojavila na glamuroznem odru MMS s pesmijo Kot morje, pred kratkim pa sta posnela video spot za komad Ne čakaj na pomlad.

V petek, 5. avgusta 2022 ob 19.30 uri pa prihajata v Dob pri Domžalah, natančneje v butični ambient Hiše Kavarna, kjer bosta zagotovo poskrbela za dobro vzdušje, zabavo in pa žur. Ljubitelji glasbe, prijetnega druženja v soju večernih luči in butičnega ambienta Hiše Kavarna, lepo vabljeni.

Koncert bo izpeljan ne glede na vremensko napoved. Vstop prost.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Jani Pavlin

Tagi