Z objemom spoznavamo in spreminjamo naš notranji svet

Nika Gradišek je preprosta mlada nasmejana punca, ki raziskuje življenje in se uči živeti. Po izjemno lepem in toplem sprejemu na srečanju v sklopu projekta preventivnih socialnih programov za mlade in samopomočne skupine,  ki so ga organizirale Srčne srečnice, sekcija Kulturno prosvetnega društva Drouz v Radomljah, se po malce več kot letu dni z veseljem vrača z novim pomenljivim predavanjem, ki nosi naslov “ V OBJEMU sebe”.

V Kulturnem domu Radomlje bo v torek, 4. junija 2024 ob 19.30 uri z veseljem delila izkušnje in spoznanja o notranjem svetu, samospoštovanju in samopodobi. Beseda bo tekla tudi o tehnikah za izboljšanje odnosa do sebe in obvladovanja svojih čustev.

Ob prvem obisku sem začutila iskrenost in toplino skupnosti ter željo po medsebojnem deljenju izkušenj, kar me je nagovorilo, da se z veseljem vračam. V Radomljah je odlično vzdušje, čudovita publika, kar me navdaja z željo, da delim svoje izkušnje in spoznanja s skupnostjo.
Nika Gradišek

Veseli nas, da si se na prvem srečanju dobro počutila in se odločila za ponoven obisk. Sebe doživljaš in opisuješ kot preprosto mlado nasmejano punco, ki raziskuje življenje in se uči živeti.

Res je. Spoznavam svet, ki me obkroža. Z veseljem opazujem in spoznavam ljudi, njihova čustva, občutja in vedenje. Ob tem razvijam sebe in se spoznavam. Vsako situacijo poskušam gledat pozitivno in se iz nje nekaj naučiti. Drugi me verjetno vidijo kot radovedno, prijazno in sočutno osebo, ki ima radoveden pogled na svet in se trudi razumeti sebe in druge ter jih spodbujati na njihovi poti in jim pomagati.

Minilo je malce več kot leto dni, ko si prvič gostovala v Kulturnem domu Radomlje. Na prvem srečanju je beseda tekla o tvoji življenjski zgodbi in številnih lekcijah, ki si se jih naučila v vsem tem času. Za naslov tokratnega srečanja si izbrala “V OBJEMU sebe”. Na čem bo poudarek?

Na prvem srečanju sem govorila o svoji življenjski zgodbi in lekcijah, ki sem se jih do takrat naučila v življenju. O najstništvu, doživljanju in razumevanju sveta skozi najstniški pogled.

Nika Gradišek: Najstništvo skozi oči samozavesti

Na tokratnem predavanju pa želim spregovoriti o sprejemanju. Kako sprejemamo in razumemo nas same, tako v najstniški dobi kot tudi kasneje. Kako gradimo svojo identiteto ter se soočamo z izzivi in spremembami, ki jih skozi življenje doživljamo.

Ključnega pomena bo razumevanje lastnega notranjega sveta, samospoštovanja in samopodobe. Zato sem se tudi odločila za naslov “V OBJEMU sebe”.

Lepo vabljeni vsi, ki vas tematika zanima in si želite bolje razumeti sebe, izboljšati svojo samopodobo in samospoštovanje, razvijati svoj notranji svet, osebnostno rasti ter izboljšati kakovost svojega, tudi notranjega življenja.

Škoda bi bilo zamuditi priložnost za razmislek o pogledu nase, o svoji notranji moči, samospoštovanju in samopodobi, zato lepo vabljeni vsi, ki se želite poglobiti vase in v svoj “samogovor” v torek, 4. junija 2024 ob 19.30 uri v Kulturni dom Radomlje, kjer bom z veseljem spregovorila o svojih izkušnjah in osebnih spoznanjih.

Obiskovalci bodo dobili tudi praktične nasvete in tehnike za izboljšanje odnosa do sebe in za boljše obvladovanje svojih čustev.

Obvezne predhodne prijave po e-mailu na naslov: ema.smodis@gmail.com

Priporočen dar 10 eur.

Avtor: Ema Smodiš; Foto: Osebni arhiv Nike Gradišek

Tagi