Aljoša Bagola: Kako biti vredu?

V petek, 10. maja 2024 ob 17.00 uri, bodo na tretjem dogodku “Pogovorov za zdrav življenjski slog in ravnovesje”, ki ga organizirajo v Termah Snovik, gostili priznanega predavatelja Aljošo Bagola. Z njim se bomo pogovarjali o pomembnosti dobrega počutja in kako le-to ni samoumevno.

Kot vlagamo v svoje telesno zdravje s telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano, moramo redno skrbeti tudi za svoje duševno počutje. Aljoša Bagola, znan po svojih prodajanih knjižnih uspešnicah in kot vsestranski kreativni mojster, nam bo delil svoje izkušnje, znanja in tehnike, kako se po padcu dvigniti nazaj ter doseči srečo in notranji mir.

Njegovo predavanje “Kako biti v redu” nas popelje skozi simptome sodobnega sveta, ki ga zaznamujejo nenehno vdirajoče tehnologije, pritisk kariere, prepolni urniki ter zanemarjanje lastnega zdravja in ignoriranje znamenj, ki jih naše telo pošilja. “Za zadovoljstvo je potrebno najprej reči dovolj!” sporoča Aljoša, zato ni boljšega trenutka, da se odmaknemo od stresa, nemira in zaslonov ter se prepustimo čarobnosti druženja.

Dogodek bo potekal v petek, 10. maja 2024, ob 17. uri v sproščenem in naravnem okolju Term Snovik. Predavanje bo trajalo 90 minut.

Zagotovite si svojo vstopnico čim prej, saj je število mest omejeno.

Cena vstopnice:

  • Za prijave do 9. 5. 2024: 20€/osebo
  • Na dan dogodka, 10. 5. 2024: 26€/osebo

Avtor: LP; Foto: Terme Snovik

Tagi