Zimska glasbena poslastica: povratek Anje Rupel v SiTi Teatru

Anja Rupel, glasbena ikona, ki je Jugoslavijo osvojila s skupino Videosexom in v Sloveniji zaznamovala medijsko sceno, se vrača na koncertne odre. Novemu koncertnemu programu boste lahko premierno prisluhnili v ljubljanskem SiTi Teatru BTC ta petek, 8. decembra ob 20. uri.

Za popestritev večera bo z njo nastopila Tinkara Kovač. “Vesela sem, da se mi bo kot gostja na koncertu v SiTi Teatru pridružila Tinkara Kovač. Tinkara je izvrstna pevka in glasbenica, s katero naju druži dolgo prijateljstvo in podoben glasbeni okus, z njo pa sem že sodelovala tudi kot avtorica” je o glasbeni kolegici povedala Anja.

Na koncertu bo nastopil tudi poseben gost s katerim se bosta dotaknila opusa skupine Videosex. Na koncertu bomo tako lahko slišali nepozabne uspešnice, kot so Lep je dan, Odšla bom še to noč in Odpri oči, uspešnice Videosexa in nekaj slovenskih popevk, prvič pa bo publika slišala tudi Anjino novo pesem ‘Srce že ve’. Napoveduje pa tudi album novih verzij njenih največjih hitov, ki ga je ustvarila z Alešem Klinarjem in Miho Goršetom (producent Nine Pušlar).

Avtorica besedila: S. Pahole; Uradne fotografije: Lidija Mataja

 

Tagi