Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert Tomaža Domicelja v Kavarni Hiša

V sredo, 27. septembra 2023, bo priljubljena Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah ob 19.30 uri gostila butični koncert kantavtorja Tomaža Domicelja, ki letos praznuje 75. rojstni dan. V svoji dolgoletni glasbeni karieri je snoval kar nekaj zimzelenih in ponarodelih skladb. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2×2 vstopnici za prihajajoči koncert.

Kantavtor, kitarist in slavist je v več kot 55 letih delovanja na glasbeni sceni za svoje skladbe prejel številne nagrade na festivalih doma in v tujini. Med letoma 1985 in 1992 je tudi živel in deloval v Londonu.

Med bolj odmevnimi skladbami so zagotovo: Slovenskega naroda sin, Danes bo srečen dan, Kamionar (Žena, jutr ‘mam furo spet), Jamajka, etc. Po vrnitvi iz Velike Britanije je nastopal v različnih ansamblih in hkrati gradil samostojno kariero.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2×2 brezplačni vstopnici za butični koncert Tomaža Domicelja, ki bo v sredo, 27. septembra ob 19.30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od nedelje, 17. septembra 2023, do srede, 20. septembra 2023, do 24. ure. Žrebanje bo potekalo v četrtek, 21. septembra 2023.

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja, srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 brezplačni vstopnici sta:

  • Srečo Merčun
  • Janja Golob

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji zadnji septembrski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi