V Radomljah pripravljajo tradicionalno garažno razprodajo

Turistično društvo Radomlje v soboto, 22. oktobra 2022, med 9. in 13. uro že šesto leto zapored organizira tradicionalno garažno razprodajo, ki bo letos potekala v Kulturnem domu Radomlje.

Na garažni razprodaji boste lahko rabljene stvari prodajali, kupovali, menjali ali podarjali in jim tako dali novo priložnost. Na sejem rabljenih stvari tako prinesite vse, česar že dolgo ne potrebujete, saj bo za nekoga to lahko neprecenljiv zaklad.

Prispevek za eno mizo znaša 8 € (vsak razstavljavec ima lahko max.1 mizo), ki ga nakažete na Turistično društvo Radomlje, Prešernova 43, 1235 Radomlje; TRR: 02303-0012313727 (pri NLB d.d) ter si s tem zagotovite mesto. Pri nakazilu pod namen napišite GR 2022 ter ime in priimek za koga nakazujete. Pod sklic pa SI00 in 2022.

Cena je enotna in to ne glede na datum prijave. Ker je število mest omejeno, s prijavo pohitite in si tako zagotovite mizo.

Po nakazilu prispevka o tem obvestite organizatorja na e-mail: irena.razinger@gmail.com , da vas bodo imeli zabeležene in vam bodo lahko poslali navodila, ki jih boste prejeli nekaj dni pred dogodkom (navodila glede začetka postavljanja, parkiranja in vsega ostalega).

Lepo vabljeni na garažno razprodajo tudi kot obiskovalci, da malce poklepetate, malo pobrskate po stojnicah in morebiti najdete kaj lepega zase ali za koga drugega.

Garažna razprodaja bo potekala v vsakem vremenu.

Petra Petravič; Foto: arhiv Domžalca

 

Tagi