V Kavarno Hiša prihaja 2B

2B je belokranjska naveza bratov Mihelič, ki uspešno združuje bratsko sodelovanje pri ustvarjanju. Ime izhaja kar iz domače hišne številke 2B. V sredo, 23. avgusta 2023, ob 19.30 uri prihajata v Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah.

Gašper (ritem kitara, glavni vokal)in Primož Mihelič (sample pad, bobni, tolkala, vokal) ustvarjata mešanico elektro popa, s primesmi indie elektronike in deep housa, sestavljeno v električno-organski slog(#electricorganic) ki najbolj izraža njuna čustva in emocije. Oder je njun dom, glasba pa trans, in to je tisto, kar ju drži in nosi naprej.

Želita si, da bi poslušalce pripeljala v svet, kjer lahko sprostijo svoj um in telo. Sočasno bi jih rada tudi inspirirala, da se ne ustavijo pri sanjanju, ampak svoje sanje in cilje tudi uresničijo. Igrivo iskriv in poleten pop je zbran na plošči B2.

Z energično izvedbo in avtentičnim stilom 2B nastopata na koncertnih prizoriščih po vsej Sloveniji. Trudita se, da publiki ponudita nekaj svežega in novega. Neprestano iščeta inovativnost, ki ju skozi eksperimentiranje vedno znova pripelje do novih dimenzij.

V sredo, 23. avgusta 2023, ob 19.30 uri 2B prihaja v priljubljeno Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah.

Butični koncerti so v Kavarni Hiša izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirajte vstopnice, saj je njihovo število omejeno. Vstopnice so že naprodaj in sicer na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Kavarni Hiša, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji drugi avgustovski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi