V CZM marca dogaja!

V Centru za mlade Domžale v marcu pripravljamo pester program za mlade, medgeneracijsko delavnico in predavanje za starše.

Najprej za mlade. Želiš nekaj narediti zase, razmišljaš o vadbi? Tudi v marcu nadaljujemo z vadbo, ob ponedeljkih pilates, ob torkih joga.

Drugo srečanje knjižnega kluba po potekalo v sredo, 13. marca 2024, ob 18. uri. Beremo knjigo Parfum (avtor Süskind). Knjižni molji, še vedno se nam lahko pridružite! Knjižni klub poteka v sodelovanju s Knjižnico Domžale in je namenjen mladim med 18. in 30. letom.

Za vse, ki bi radi spoznali tehniko izdelavne papirja, vabljeni na delavnico ročne izdelave recikliranega papirja. Vsak si bo lahko po svojih zamislih ustvaril več kosov papirja v različnih barvah in dimenzijah ter jih še isti dan odnesel domov. Potekala bo 28. marca 2024, od 17. do 20. ure. Delavnica je namenjena mladim in je brezplačna.

V CZM bo dišalo po velikonočnih dobrotah. Potekala bo že tradicionalna medgeneracijska pekovska delavnica na kateri bomo mešali, gnetli in pekli velikonočne pletenice, ptičke in gnezda. Dogodek bo potekal v torek, 19. marca 2024, ob 17. uri. Cena je 10€ za odrasle, 5€ za mlade med 15. in 29. letom starosti, otroci imajo brezplačno.

V marcu začenjamo s tečajem španščine za otroke. Namenjena je mladim med 10. in 15. letom. Na tečaju začetne španščine bomo skupaj raziskovali špansko govoreči svet skozi oči novinark in novinarjev. Prvo srečanje bo v četrtek, 14. marca 2024. Tečaj bo potekal ob četrtkih, 15.30-17.00 (2 šolski uri), do konca šolskega leta. Cena za eno srečanje je 3€.

Tokrat bomo na predavanju za starše spoznavali generacijo-i. Strokovnjaki s področja vzgoje opozarjajo, da danes vzgajamo novo generacijo najstnikov. Govorimo o i-generaciji. Vzgoja i-najstnikov je drugačna kot vzgoja milenijcev. Zakaj? Preprosto zato, ker se je svet, v katerem odraščajo, zelo močno spremenil. Več izveste na predavanju, ki bo v četrtek, 21. marca 2024, ob 18. uri.

Na vse dogodke so obvezne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Če te zanima kakšno od naštetih dogajanj, pohiti s prijavo, saj je število mest omejeno. Več informacij najdeš tudi na naši spletni strani.

 

Tagi