Tradicionalna dobrodelna prireditev “Sonce za vse”

Letos mineva 20 let od ustanovitve šolskega sklada OŠ Mengeš, kar bodo obeležili tudi na tradicionalni dobrodelni prireditvi “Sonce za vse”, ki jo bodo izvedli v petek, 25. novembra 2022, ob 18.30 v Kulturnem domu Mengeš.

“Sonce za vse” je osrednja dobrodelna prireditev šolskega sklada OŠ Mengeš, ki jo praviloma izvedejo v mesecu novembru. Prireditev je največkrat zasnovana kot dobrodelni koncert, na katerem nastopijo glasbeni izvajalci različnih glasbenih zvrsti.

“Ponosni smo, da nam je na prireditvi uspelo gostiti že veliko znanih slovenskih pevk in pevcev ter glasbenih skupin. Sonce za vse je prireditev, ki jo poznajo in vsako leto nestrpno pričakujejo številni Mengšani, tudi tisti, ki nimajo (več) svojih otrok v naši šoli. Obiskovalci so vsakič navdušeni nad kvaliteto in pestrostjo izvedenega programa. Z donacijami, ki jih obiskovalci namenijo šolskemu skladu, pomagamo učencem iz socialno ogroženih družin. To podpirajo tudi vsi nastopajoči, ki svoj nastop vedno poklonijo za dober namen,” so pred prihajajočim dobrodelnim koncertom zapisali na spletni strani OŠ Mengeš.

Učenka Neža Juvančič v skupnem nastopu z Neisho, november 2019.

Letošnja dobrodelna prireditev “Sonce za vse”, bo potekala v petek, 25. novembra 2022, ob 18.30 uri v Kulturnem domu Mengeš. Nastopili bodo: Mengeška godba, Pevski zbor OŠ Mengeš, Maja Keržič, Alya, Damjan Murko, Gregor Ravnik. Prireditev bo povezoval Juš Miličinski.

Vstopnice (3 EUR otroci do 15 let in 6 EUR odrasli) so na voljo v tajništvu OŠ Mengeš, v mengeški knjižnici ter eno uro pred prireditvijo v Kulturnem domu Mengeš.

Vsa zbrana sredstva bodo namenili šolskemu skladu za pomoč učencem iz socialno ogroženih družin.

Miha Ulčar; Foto: OŠ Mengeš

Tagi