Športna sobota bo dopolnila polnoletnost

V soboto, 18. maja 2024, Šolski sklad Osnovne šole Preserje pri Radomljah organizira že tradicionalno dobrodelno prireditev Športno soboto, ki bo letos dopolnila že polnoletnost. Dopoldne se bodo na šolskem igrišču in okolici šole odvijale številne športne dejavnosti in delavnice in pester kulturni program.

Športna sobota z letošnjim sloganom ”na krilih športa”, ki bo potekala v soboto, 18. maja 2024, med 8. in 13. uro bo postregla s številnimi športnimi dejavnostmi, delavnicami, predstavitvami društev, pestrim kulturni program in pogovorom s športnim gostom Juretom Koširjem. Sredstva, ki bodo zbrana z naslova srečelova, bodo šla v Šolski sklad, ki je namenjen za pomoč socialno šibkim učencem, da se lahko udeležijo nadstandardnega programa šole.

Organizatorji dogodka še sporočajo, da bo oviran promet v okolici šole in v smeri Homca (predvsem VIII. ulica). Vsem krajanom se vnaprej zahvaljujejo za potrpežljivost in razumevanje.

Do konca maja poteka tudi licitacija nogometnega dresa s podpisi slovenskih reprezentantov. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Vabljeni!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: OŠ Preserje pri Radomljah

 

Tagi