Rada igram nogomet tudi med krompirjevimi počitnicami!

Še malo in na veselje šolarjev se bodo začele prve počitnice v tem šolskem letu, imenovane krompirjeve počitnice. Da pa bi ta čas lahko preživeli kar se da aktivno in prijetno, v Ženskem nogometnem klubu Radomlje v času od 28. pa do 30. oktobra 2013, organizirajo aktivne počitnice za deklice od 1. do 7. razreda.

Deklice se bodo med strokovno vodeno vadbo trenerk in trenerjev zabavale in preko zabave ter pestrega programa spoznavale in se preizkusile v različnih športih, med njimi tudi nogometom.

Kot sporočajo iz ŽNK Radomlje, bodo aktivnosti potekale dvakrat dnevno (9:00-11:00 in 16:00-18:00) v Športnem parku Radomlje in telovadnici OŠ Preserje pri Radomljah. Program je brezplačen za vse deklice, tako članice kluba, kot tudi tiste, ki obiskujejo krožek dekliškega nogometa in želijo aktivno preživeti krompirjeve počitnice.

Več informacij dobite na telefonski št. 041 865 999 (Romana), prijavnico, ki jo prinesete trenerki na trening/krožek ali jo izpolnjeno pošljete na elektronski naslov romana.rojc@znk-radomlje.si, pa najdete na spodnji povezavi.

Pridite in se jim pridružite v zabavnem in aktivnem preživljanju krompirjevih počitnic, še pravijo v ŽNK Radomlje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Tagi