Poletni projekti v Knjižnici Domžale

V Knjižnici Domžale v času poletnih počitnic pripravljajo pester počitniški program za otroke, ki ga predstavljamo v nadaljevanju. Prav tako objavljamo poletni urnik Knjižnice Domžale in njenih enot, ki bo veljal vse do konca avgusta 2014. V tem času Bilbliobus ne bo vozil.

Želvino poletno bralno popotovanje
V času poletnih počitnic Knjižnica Domžale vabi otroke med 6. in 10. letom, da se nam pridružijo na Želvinem poletnem bralnem popotovanju. Zgibanko z navodili in nalogami lahko dobiš na Oddelku za otroke in mladino.

V seznam bralnih dni vpiši, kaj si bral/-a. Mama, oče, dedek, babica ali druga odrasla oseba pa bo s podpisom potrdil/-a, da si bral/-a vsaj pol ure na dan.

Zberi tudi tri žige, vpiši svoje podatke in do 15. septembra oddaj izpolnjeno zgibanko v Knjižnici Domžale ali njenih enotah.

Lahko jo pošlješ tudi po pošti na naslov Knjižnica Domžale, Cesta talcev 4, 1230 Domžale ali pa zgibanko preslikaš in preko elektronske pošte pošlješ na naslov oom@dom.sik.si.

Ob žrebanju v septembru bodo podeljene lepe nagrade. Sodelovati je mogoče le enkrat. V nagradni igri lahko sodelujejo le člani Knjižnice Domžale. Vabljeni!

Čudežni kovček, Pravljična lutkarija in Pravljični potepin
Knjižnica Domžale vas vabi, da sodelujete pri projektih za spodbujanje branja (Čudežni kovček, Pravljična lutkarija in Pravljični potepin). Knjižničarji smo za vas izbrali kvalitetno gradivo ter obilo idej za ustvarjanje in urjenje domišljije. Povabljeni v svet pravljic!

Odklopi se!
Knjižnica Domžale vabi osnovnošolske otroke na druženje ob družabnih igrah, ki potekajo pod naslovom ODKLOPI SE! Druženje bo potekalo v juliju in avgustu, vsak torek in petek od 10.00 do 12.00. Vabljeni na počitniški odklop!

Knjižnica na bazenu
Ob vročih julijskih in avgustovskih dneh bo Knjižnica Domžale z vami tudi na domžalskem bazenu, kjer si boste v času obiska bazena lahko izposodili kakšno od izbranih knjig. Vabljeni na poletno ohladitev!

Poletje s knjigo
Knjižnica Domžale vabi mlade bralce med 10. in 15. letom , da se nam pridružijo pri projektu Poletje s knjigo. Zgibanko z navodili lahko prevzameš na Oddelku za otroke in mladino. Poletje si popestrite s knjigami, izpolnite zgibanko in se potegujte za bogate nagrade. Sodelovati je mogoče le enkrat. V nagradni igri lahko sodelujejo le člani Knjižnice Domžale. Vabljeni!

Tagi