Pikniki, pogostitve in poroke s Show Food

SHOW FOOD koledar dogodkov in catering pogostitev se pridno polni, še vedno pa imajo nekaj prostora za piknike, pogostitve in poroke. Dovoljeno je zbiranje do 50 oseb, kar pomeni, da lahko pripravite čudovito rojstnodnevno zabavo, piknik ali zabavo s prijatelji, ki ste jih pogrešali.

Od dostave fingerfooda in jedi iz toplega bifeja, do streetfooda, do prave pogostitve s showcookingom, s strežnim osebjem in barmanom. To je tisto, kar SHOW FOOD nudi in tisto v čemer ekipa SHOW FOOD uživa.

Sodelujejo z ekipo Območja70, ki je v bivši smodnišnici v Kamniku, kjer je velik prostor za sprostitev in aktivnosti, ki jih tam nudijo.

Odlična priložnost za čudovit dogodek, v katerem boste vsi uživali in se prepustili uživati izkušeni ekipi, ki na dogodek pripelje prijetno vzdušje.

Piknik bife.

Druga lokacija, kjer kuha SHOW FOOD in je odličen prostor za svečane dogodke, je pa v Tolminu. Hotel Dvorec, kjer so prevzeli gostinski del v Restavraciji Dvorec. Tam vam okoliška narava nudi aktivnosti, SHOW FOOD pa odlično hrano.

Vabljeni, da jim pošljete povpraševanje, saj kot smo že rekli: Datumi se hitro polnijo.

Postavitev.

Naročnik oglasa: SHOW FOOD d.o.o.

 

Tagi