SHOW FOOD vabi v Tolmin!

Iščete destinacijo za izlet? SHOW FOOD priporoča Posočje. Konec Slovenije, ki je vedno bolj obiskan in prepoznan. Vabi s smaragdno Sočo, lepo Nadižo, mogočnimi gorami, prijaznim domačini in zmeraj bolj privlačno kulinariko.

SHOW FOOD kuha v Hotelu Dvorec, v Restavraciji Dvorec, kjer na njihovi udobni terasi lahko uživate v okusni kavi, hišnem ledenem čaju, dovršeni lokalni kulinariki, za zaključek kulinaričnega popotovanja pa še v čudovitih domačih sladicah. Odličen razlog, da z družino in prijatelji greste na izlet, kjer se boste zagotovo sprostili, spočili, nadihali svežega zraka, za piko na i pa še odlično jedli. Za vas bo poskrbela izkušena ekipa, ki uživa v svojem delu in se vas že veseli.

Na meniju imajo dnevno ponudbo, tolminsko karto in À la carte. Sveža, lokalna ponudba, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Fuži s šparglji

Če iščete destinacijo za poroko, dekliščino, fantovščino, praznovanje rojstnega dne ali razne aktivnosti in animacije, je Tolmin kraj, kjer želite biti. Da je izkušnja lahko popolna, smo tu mi, ki ob sodelovanju s poslovnimi partnerji za vas poskrbimo od začetka do konca, da bo vaš dogodek zares tisto, kar ste iskali.

Vabljeni v Restavracijo Dvorec, kjer je edino, kar morate narediti, da se prepustite zapeljati našim okusom.

Delovni čas:

  • Kavarna od ponedeljka do petka: 9.00 – 19.00 ure
  • Kosila: Med 11.00 – 15.00 uro
  • À la carte: od 15.00 – 19.00 ure
  • Vikendi: od 12.00 – 19.00 ure

Več informacij pa lahko najdete na:

Naročnik oglasa: SHOW FOOD d.o.o.

Tagi