Ob petkih boste v centru Domžal začutili vonj po pečenih piščancih

Če se boste ob petkih odpravili v center Domžal, boste v zraku zagotovo začutili vonj po pečenih piščancih, ki vas bo vabil na ploščad pred Veleblagovnico. Prav tako boste zaslišali tudi glasbo, ki odmeva iz zvočnikov in nakazuje, da se na ploščadi res nekaj dogaja.

Vsak petek med osmo in šestnajsto uro, lahko na ploščadi pred Veleblagovnico kupite pečene piščance in druge mesne izdelke. Tako si lahko z nakupom pečenega piščanca ali druge pečene mesnine prihranite čas, ki bi ga sami porabili za peko.

Z veseljem vas bo postregel zgovorni Mitja iz Ptujske Gore, ki se vsak petek ustavi v Domžalah. Ob našem prihodu se je tam trlo kupcev, tako da smo z njim opravili pogovor po izmenah. Saj veste, stranka ima vedno prednost, zato smo bili obzirni.

Povedal nam je, da sta se oblikovali dve skupini strank, ki hodijo na štirinajst dni. Malo je takšnih, da bi prišli na en teden. Veliko jih pride po službi. Pravi tudi, da so Domžalčani zelo prijazni. Največ gredo v prodajo pečeni piščanci, ki so vzrejeni v Perutnini Ptuj, tehtajo pa okrog 1,10 kg.

"Vabljeni, da pridete, pogledate in preiskusite naše pečene mesne dobrote", še doda Mitja.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov