MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) program – uvodno srečanje

Si želite najti učinkovite načine za obvladovanje stresa, najti več ravnovesja in miru? Učinkoviteje upravljati svoje misli, čustva in vedenje? Povečati osredotočenost, pozornost, kreativnost in povezanost s sabo? Spoznati način zavestnega in sistematičnega dela s svojim stresom, bolečino, boleznijo ter izzivi in zahtevami vsakdanjega življenja? Izboljšati kakovost svojega življenja?

Predavateljica: Mateja Lenarčič

  • Kdaj: sreda, 6.1.2021, od 18:00 do 19:00, on line – ZOOM

Vabljeni na brezplačno uvodno srečanje MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction), 8-tedenskega znanstveno raziskanega programa obvladovanja stresa na temelju čuječnosti, razvitega na Medicinski fakulteti Univerze Massachusetts, ZDA (dr. Jon Kabat-Zinn). Znanstvene raziskave zadnjih 40 let kažejo številne pozitivne učinke tega programa na področju človekovega psiho-fizičnega zdravja. V tujini je zelo cenjen na področju zdravstva, izobraževanja, v delovnih okoljih, sodiščih, zaporniških sistemih in drugje.

Skupaj bomo naredili tudi določene tehnike za obvladovanje stresa in se natančneje pogovorili o programu.

Prijave na: mateja.lenarcic@institut-medius.si (z imenom in priimkom). Po prijavi vam pošljemo zoom povezavo.

mag. Mateja Lenarčič, MBSR učiteljica, certificirana učiteljica joge, TA 101, direktorica in ustanoviteljica MEDIUS-a, Inštituta za čuječnost in mediacijo. Izvaja izobraževanja, delavnice in MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) programe za posameznike in organizacije ter individualno svetovanje na temelju čuječnosti.

Več o mag. Mateja Lenarčič

MEDIUS, inštitut za čuječnost in mediacijo

 

Tagi