Kuhna na plac zaradi slabe vremenske napovedi prestavljena za teden dni!

Če je že kdo slučajno med poletjem pozabil kaj je Kuhna na plac, je prav, da ga spomnimo, da gre za dogodek v stilu ulične kuhinje, ki je lansko leto in letošnjo pomlad poživila in popestrila dogajanje na domžalskem tržnem prostoru. Žal pa bo zaradi slabe vremenske napovedi prva letošnja jesenska Kuhna na plac odpadla. Da bo res slabo vreme, je potrdil tudi znani vremenoslovec Andrej Pečenko.

Prva Kuhna na plac po letošnjih poletnih počitnicah bi morala potekati to soboto, 2. septembra 2017, pa so jo na Občini Domžale zaradi slabe vremenske napovedi odpovedali in prestavili za teden dni in sicer bo potekala v soboto 9. septembra 2017, ko bodo na svoj račun ponovno lahko prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani, vegetarijanci, vegani kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi.

Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni za obiskovalce in tako ponujajo možnost, da gurmanska usta poskusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo hrane in pijače. Na stojnicah bodo kuhali lokalni in slovenski ponudniki. Vsak od njih bo imel v ponudbi tri različne jedi, zato je zagotovljena pestra ponudba obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Poleg Kuhne na plac bodo svoj prostor dobili tudi različni ponudniki hrane s svojimi izdelki oziroma tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

Se vidimo v soboto, 9. septembra 2017, od 10. ure dalje na domžalskem tržnem prostoru!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale
Tagi