Kam gremo danes?

Današnja soboto bo tokrat postregla s kar nekaj prireditvami v Domžalah in okolici. Lahko rečemo, da dolgčas tokrat ne bo in da bo skoraj vsak našel nekaj zase. Res pa je, da je veliko odvisno tudi od muhastega aprilskega vremena, ki smo ga deležni junija. Muhasto vreme so včeraj že občutili v Športnem parku Domžale, kjer sta se začela 14. Dneva Mladih, saj so morali zaradi večernega dežja nekoliko spremeniti program. Pa si poglejmo kaj nas čaka danes.

14. Dneva Mladih v Športnem parku Domžale
Včeraj popoldne so domžalski športni park preplavili hokejisti, košarkarji in prijatelji dobre poletne zabave, saj sta se ob 17. uri pričela maratona na katerem košarkarji in hokejisti, vsak na svojem igrišču merijo moči v neprekinjenem igranju. Le dež je na žalost včeraj spremenil spremljevalni program, saj bi morala v večernem času nastopiti in obiskovalce zabavati Yuhubanda. Tako bodo svoj pester glasbeni repertoar predstavili danes v soboto 8. junija od 10.30 do 13.30 ure v Športnem parku Domžale. Maratona pa sta kljub dežju potekala nemoteno, zaključila pa se bosta danes popoldne ob 17. uri.

Današnji program:
• 10.30 – 13.30 – Yuhubanda
• 16.00 – Body Fit Otelo Domžale – skupinske vadbe
• 17.00 – Zaključek košarkarskega maratona
• 17.15 – Klub borilnih veščin Domžale
• 18 – Podelitev najboljšim košarkarjem in hokejistom

1. Slamnikarski sejem (park pri Občini Domžale)
Danes med 9.00 in 20.00 uro, bo v parku pri Občini Domžale potekal 1. Slamnikarski sejem, Na sejmu se bodo na stojnicah predstavljali rokodelci s prikazom izdelovanja svojih izdelkov. Ves dan pa bo potekal tudi bogat spremljajoči program. Rdeča nit 1. Slamnikarskega sejma je "slama." Obeta se pravi domžalski sejem!


Več o 1. Slamnikarskem sejmu pa boste našli TUKAJ.

16. Slovensko srečanje ljubiteljev stare kmetijske tehnike in starodobnih vozil
V Jablah (Loka pri Mengšu), bo danes od 11. ure dalje potekalo 16. srečanje ljubiteljev stare kmetijske tehnike in starodobnih vozil. Kot vsako leto, tudi letos pričakujejo veliko število starodobnih vozil in stare kmetijske tehnike. Prav tako se bodo lastniki starodobnih vozil podali po promocijski vožnji po bližnji okolici.

Gasilsko tekmovanje za člane, članice GZ Domžale in za pokal PGD Domžale – mesto
Od 14. ure dalje, bo v Športnem parku potekalo gasilsko tekmovanje za člane in članice GZ Domžale in za pokal PGD Domžale – mesto. Tekmovanje bo potekalo v vaji z motorno brizgalno.

FOOD&LIVING WITH TINCA v kavarni Pomaranča
Ker so superživila v modi, jih boste kmalu lahko spoznali ter okusili na pravi način. V soboto, 8. junija 2013, se namreč od 16. ure dalje v kavarni Pomaranča v Domžalah, obeta pravi lifestyle dogodek – FOOD&LIVING WITH TINCA, kjer bo mogoče videti pripravo zdravih, napitkov iz SUPERŽIVIL, različne pripravljalne tehnike le-teh, recepturo in celotno predstavitev izdelkov pod znamko Food&living.

Vsi obiskovalci boste lahko brezplačno poskusili čudežne super napitke znamke Food&Living, povprašali o učinkovitosti in vplivu na zdravje in počutje in preživeli zabavno sobotno popoldne na sončni terasi v kavarni Pomaranča.
Čaka pa vas tudi poslastica: plesne točke pod vodstvom Denisa iz skupine Game Over, zabava, nagrade, fotografiranje s Tinco in še in še.

Več o tem boste našli TUKAJ.

13. Kulturni poletni festival "Studenec 2013"
Ob 21. uri, bo v Poletnem gledališču Studenec, na sporedu monokomedija STAR FOTR, v priredbi in režiji Jurija Zrneca. Igra: Janez Hočevar Rifle.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Miro Pivar
Tagi