Homške gasilke vabijo na dobrodelno druženje ob čaju in pecivu

Po lanskoletnem dobrodelnem druženju ob čaju in pecivu, na katerem so v dveh dnevih zbrale skoraj tono hrane, ki so jo nato namenile za Anino zvezdico, hrano pa so prejele družine v stiskah, so se homške gasilke odločile, da takšno dobrodelno druženje ponovijo tudi letos.

Lanskoletnega dobrodelnega druženja ob čaju in pecivu se je odzvalo veliko dobrih ljudi, ki so članicam PGD Homec pomagali z zbiranjem hrane za tiste družine, ki si jo težko privoščijo. Zbrali so skoraj tono hrane, ki so jo nato predale Anini zvezdici Kamnik. Gasilke so poskrbele, da so se tisti, ki so se odzvali njihovi akciji, lahko tudi posladkali ob domačem pecivu in čaju, obenem pa je bilo to tudi druženje, ki ga je danes ob hitrem tempu življenja vedno manj.

Tudi letos se boste lahko s homškimi gasilkami ob čaju in pecivu družili v gasilskem domu na Homcu in sicer v soboto, 19. novembra 2016, med 16. in 19. uro ter v nedeljo, 20. novembra 2016, med 9. in 12. uro. Dobrodelnost boste izkazali ob zbiranju hrane za organizacijo Anina zvezdica, ob tem pa se boste sladkali z domačimi dobrotami in poklepetali.

Na dobrodelnem združenju bodo zbirali: originalno pakirano hrano z daljšim rokom uporabe (testenine, moka, olje, sladkor …). Bolj zaželeni artikli so med, ribje konzerve, rdeča pesa, kislo zelje in repa, čokolino, čokoladni namazi in podobno. Otroci pa bodo zelo veseli sladkih dobrot.

Pridružite se homškim gasilkam in jim pomagajte uresničiti, da bo december v slovenskih domovih še bolj prazničen!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: PGD Homec
Tagi