Ekskluzivna ugodnost za bralce Domžalca v Centru Lumina

Zimskih počitnic je konec, ne pa tudi smučanja, drsanja, sankanja in ostalih športnih aktivnosti, ki spadajo v zimsko pravljico. Pri povečani aktivnosti pa se seveda pripetijo tudi takšne in drugačne poškodbe. S pomočjo hiperbarične komore, se poškodbe celijo hitreje in lepše, zato je zanimanje za kisikove tretmaje (HBOT) v kisikovi komori vse večje. Imajo jo v Centru Lumina v Domžalah, za bralce Domžalca pa so pripravili posebno akcijo.

Hiperbarična kisikova komora, ki jo imajo v Centru Lumina v Domžalah, zaobsega notranje dimenzije 90x230cm, kar pomeni nekako dimenzijo »enojne postelje«. Ima veliko stekleno okno, zaradi česar oseba hitro izgubi občutek, da se nahaja v zaprtem prostoru. Za obisk komore načeloma ni starostne omejitve. Otroci stari do 6 let, so lahko v komori skupaj s starši.

V komori oseba diha v večjih količinah povišano vrednost kisika, kot je to mogoče v normalnih, običajnih razmerah. Če je v zraku cca. 21% kisika, ga v komori oseba zadiha v vrednosti od 90-98%. V komori se poviša tlak, s čemer se v krajšem času v pljuča vnese večjo količino kisika. O številnih prednostih in uporabi hiperbarične komore smo na Domžalcu že pisali v članku z naslovom “V Domžalah s hiperbarično komoro do več kisika in energije

S pomočjo hiperbarične komore se poškodbe celijo hitreje in lepše. Ker pa vsako telo reagira drugače, se v Centru Lumina pred uporabo hiperbarične komore s posamezniki tudi individualno posvetujejo.

Ekskluzivna ponudba za bralce Domžalca

Izkoristite EKSKLUZIVNO ponudbo, ki so jo za BRALCE Domžalca pripravili v Centru Lumina v Domžalah. Izberite želeni paket *kisikovih tretmajev (HBOT), rezervirajte izbrani termin, vtipkajte kodo: DOM10 in izkoristite 10% popust. Akcija velja vključno do 28. februarja 2023.

Dihamo lahko za preživetje ali pa za življenje. Sami izbiramo.

*Več informacij o tretmaju je dostopnih na spletni strani www.centerlumina.si

Petra Petravič; Foto: Center Lumina

Tagi